ShoutMix chat widget
Hide your ShoutBox

Saya Sahut Cabaran Ini ;)

Posted by Amir Aidid - -

salam Jumaat semua .

Do you know Rebecca Black ? yang famous dengan lagu Friday tu . HAHA :)) pada mula nya ame nak letak kan video lagu Friday tersebut kat sini , maklum laa Friday kan hari ini . but as ame went to Youtube just now , the video is no longer there . :O katanya , the video is no longer available due to a copyright claim by Rebecca Black . motif sangat baru sekarang nak claim copyright . HAHA . :)) tapi tak pe , ame gantikan video Friday Rebecca Black tu dengan Friday Glee Version . nicer i guess ;)

which one better ? Rebecca or Glee Version ? 


okayy done with the Friday thingy ya . merujuk kepada tajuk entry kali ini iaitu Saya Sahut Cabaran Ini adalah mengenai 10 Days Photo Challenge ya tuan tuan dan puan puan . i had promised to this abang stalker yang ame akan sahut cabaran ini . so , ame harus laa tunaikan janji kann . ;) 


Day 1 - Your Facebook profile photo .
Day 2 - A photo of yourself a year ago .
Day 3 - A photo of someone  you love .
Day 4 - A photo that makes you happy .
Day 5 - A photo of you making funny face .
Day 6 - A photo of a former crush .
Day 7 - A photo of you and your best friend .
Day 8 - Your most recent photo  of you .
Day 9 - A photo of you have taken .
Day 10 - A photo that makes you laugh .


and ame akan mulakan cabaran ini esok ya . nanti kan ya tuan tuan dan puan puan semua . jangan kamu semua naik muak tengok muka ame untuk 10 hari yang seterusnya sudah *nanges* HAHA . 

ame sahut cabaran ini !
anda bila lagi ?




7 Responses so far.

  1. lagu friday rebecca black tu best.bru smlm abg dgr. :)ingt nk post tntg lagu tu la..tetbe ame da post dlu.cantik la esok stat.x muak tgk..nangis je.hahaha

  2. haha Aman rasa glee punyer version better dr rebecca black, nak lagi best yg parody by the fly.fm DJ

    jj and sapa sorang lagi~ lupe dah haha.. ean ker??

  3. tag AME :)

    http://fyapelangi.blogspot.com/2011/06/apa-mende-ni.html

  4. A M E ! says:

    to abang stalker ; haha . tak pe , abang post je laa . ame nak baca juge . ohh , kenapa nanges pule tengok gambar ame ? HAHA .

    to aman ; kann . Glee version better than Rebecca version . ;) ohh okayy . nanti ame cari ya . :)

  5. nangis sbb cute bebeno.. ;) haha.bole x alasan cmtu?

  6. A M E ! says:

    to abang stalker ; HAHAH . cute ke adik awak nie ? haiyakkk . HAHA .