ShoutMix chat widget
Hide your ShoutBox

Day 8 - Your Most Recent Photo Of You !

Posted by Amir Aidid - -

happy Monday people !

alahai , lemah longlai je ame tengok kamu semua ? ohh what ? not ready yet for Monday ? laa , tak puas lagi ke cuti Sabtu dan Ahad tu ? talking about Monday , i was actually laughing like crazy when i read this ;

isn't ready for Monday , can I have another Sunday ?

see , betapa orang tak nak Monday itu untuk hadir ? HAHA . :)) why ? mungkin you have to bangun awal , bersiap untuk ke pejabat , ke kelas , stuck in a traffic jam , am i right ? tapi nak buat macam mana kann , memang tak boleh nak elak , so nak kena laa hadapi juga kan ? okay , hari ini merupakan Day 8 for my 10 Days Photo Challenge . ;) and this Day 8 is all about your most recent photo of you . haa , dan gambar nya ...


haa , maaf laa muka ame agak blur sedikit ya dalam gambar tu . tak pe laa , bukan nak tunjuk muka actually , nak tunjuk bag bag ame yang meletopss itu . HAHA *evil laugh* jealous tak ? HAHA . gurau laa , jangan cakap ame riak pula nak menunjuk nunjuk . :\ 

cant wait nak tengok Juvana malam ini .
best ohh !




8 Responses so far.

  1. A M E ! says:

    to abang ; baru tak baru laa gambar nie . HAHA . tapi ini laa yang paling recent . HAHA . :D

  2. nice banner! hehe

    tetap dengan bag kan..
    obsessed? :P

  3. A M E ! says:

    to JR ; hey thanks . :D

    to eazy ; HAHA . bag tetap ada kann . ;) haaa , nice ehh ? thanks tau . hasil titik peluh ame sendiri tu . huhu .

  4. A M E ! says:

    to aril ; ohh Juvana ya ? kamu tengok juge ? best kannn ... :D

    to sajlihitam ; haha . kannn . oh monday monday . should we ask Rebecca Black untuk buat lagu Monday pule ? HAHHA .