ShoutMix chat widget
Hide your ShoutBox

Day 7 - A Photo Of You And Your Best Friend .

Posted by Amir Aidid - -

selamat hari Ahad semua .

hari ini Day 7 , a photo of you and your best friend . yeay , tiga hari lagi habis laa 10 Days Photo Challenge ame ! and alaahai , kalau ame tak tepek gambar pun kamu dah boleh teka kan gambar ame dengan siapa . *yawning* HAHA ! yes , hes the one . walaupun ame tunggal , dia pernah cakap , 'please dont feel soo tunggal laa , aku ada kann' . :) dan walaupun tempoh perkenalan kami baru tiga tahun and still counting ya , ame dah anggap dia macam adik beradik ame sendiri . ;)


haa mana ame , mana aneff ? sama tak muka kami ? lebih kurang laa kann ? ini laa akibat nya kalau dah 24/7 berkepit je . HAHA :)) muka pun dah ada iras iras dah , haiyakk . aneff ? if you read this , insyaAllah susah senang , suka duka kita akan lalui bersama ya dan saya sangat menghargai persahabatan kita ini . ohh God , sorry if this sound sooo g*y ! HAHA . tapi ame yakin kamu pun ada best friend juga kann ? so , kamu boleh laa nilai sendiri ya :)

thank you , Aneff !




11 Responses so far.

  1. A N E F F says:

    ni ke baju pangkor yang kau cakap tuh ? -.-

  2. u r so g*y.hahaha.. :) best fren 4eva la ni?bgs2..mke pun ada iras2.sorg cm jason mraz,sorg lg daniel bedingfield. :P

  3. Bestnye kalo bff tggl 1 negeri..

    My bff jauh..kat kelantan..

    Miss him already...

  4. korang mmbe rapat rupanya eh .. haha

  5. TeAqArH says:

    wau...same la muke korg....btol ckp daniel adie...bestnye ade besties yg dekat...tqah ngn bff leh jumpe time cuti sem je...:(

  6. says:

    woAHH,,muke nak same jek. hehe


    =D

  7. u guys look like twins :) anyway i've f0llow u :)

  8. A M E ! says:

    to aneff ; haah haah . nie laa baju nye ! jangan pakai lagi kalau kuar ngan aku tau ! grr ..

    to abang ; HAHA . jangan nak g*y sangat laa ye abang ! HAHA . yup , best friend forever nie ! :D nak iras dengan muka artis je tak ? haha .

  9. A M E ! says:

    daniel adie ; alolo . hey , tapi still leh contact kann ? alaa , kat melaka nie , kami kan ada . ;)

    to alif ; haah haah . why ?

  10. A M E ! says:

    to teaqarh ; haha . sama ke ? alahai .. nie , ada baik buruk duduk dekat dekat nie . and ada hikmah nye bff kamu jauh di sana tu . betul tak ?

    to ﻉ ; HAHA . kann sama ehh ? tu laa selalu sangat berkepit , muka pun dah iras iras dah . HAHA .

  11. A M E ! says:

    to marlia ; hey . thank you dear . :D