ShoutMix chat widget
Hide your ShoutBox

Day 9 - A Photo Of You Have Taken .

Posted by Amir Aidid - -

salam Jumaat semua ! 

well hari ini merupakan Day 9 for my 10 Days Photo Challenge ya tuan tuan dan puan puan . untuk Day 9 ini ya , ame diharuskan untuk menepek a photo of you have taken . haa , maksud nya , gambar yang ame snap laa senang cerita . :) tanpa memanjangkan entry lagi , gambar yang ame tepek kann adalah ...


gambar ini ame ambil kesempatan snap ketika traffic light dihadapan sedang merah ya . lagipun bukan ame yang memandu , so tak kesah laa kann . HAHA :)) ketika ini kami berconvoy ya ? *convoy kann the word ?* haa , berconvoy dalam 3 ke 4 buah kereta , lupe laa :\ , tujuan nya nak berpicnic kat air terjun somewhere at Serendah . best sangat okayy ! 

well , actually banyak lagi gambar yang pernah ame snap . kenapa gambar ini yang ame pilih , kerana ame rindu kan classmates , coursemates and housemates ame back at Puncak Alam tu . lihat laa mereka begitu gembira dalam kereta masing masing , kerenah dan telatah mereka benar benar buat ame rindu pada mereka ya . ohh itu baru kerenah dalam kereta , belum lagi cerita kerenah di dalam kelas ya :))

ohh , this 4 months holiday benar benar menyeksa ame ! ame rindu kan mereka semua , tapi tak pasti laa mereka rindu kan ame ke tak . -____-" HAHA :)) jumpa pada bulan 9 nanti ya you all ! :\




15 Responses so far.

  1. cantik lah pic..
    ada bakat ni hehe..
    xD

    jom pergi airterjun..
    xD

  2. lek lu..ckit lg bln 9.skunk ni pun da july.cpt betul r masa jln.laju! :( tp pic ni mmg cantik. :)

  3. adik nutella..xjoin gegar blog july 2011 by Abg Ben ke? Baru open tu.

  4. A M E ! says:

    to eazy ; HAHA . thanks . tinggal nak beli camera je nie . HAHA . jum jum !

    to abang ; baik laa abang ! ame akan sabar menunggu masa berlalu . santek ya ? thanks :*

  5. A M E ! says:

    to kinoskoko ; hey , thanks ! huhu . :)

    to edy ; HAHA . ape yang somel nye edy ? haha . ;)

  6. A M E ! says:

    to shaznysalleh ; ohh okayy okayy . kalau sempat nanti ame join ya . thanks bagitau . ;)

  7. eqbalzack says:

    salam..
    panggil abg eq je. uncle mcm tua sgt! hehe

  8. A M E ! says:

    to eqbalzack ; baik uncle eq ! ehh , maksud ame , abang eq ! huhu . have a nice day ahead ya .

  9. yazidy says:

    nice pic.. mmg ade bakat neh..

  10. gunakan cuti anda semaksimum yg mungkin tau Ame, aman dah start belaja dah uwuwuwuwuw~

    p/s: mesti dia orang pown rindukan Ame jugak, no worries hehehe..

  11. Fyqa says:

    nk tgk lgi gmba lain... weee

  12. G3-lina says:

    cari2 segemn gegar tu.. ta jupe2 pown.. adess.. last2 malas da na cari.. ame! gambar tu.. tak tau nak ckp cane.. tp macam ade perasaan.. huhu~ cantik!

  13. AyiLarimA says:

    hye, Mira xdapat cari laa entry GEGAR BLOG JULAI dari abg ben.. si Mira gegar kan je dekat enrty ni.. papepun, mekasih ye daa gegarkan blog Mira... :)