ShoutMix chat widget
Hide your ShoutBox

Day 6 - A Photo Of A Former Crush .

Posted by Amir Aidid - -

salam semua . 

bertemu kita sekali lagi dalam 10 Days Photo Challenge . hari ini merupakan Day 6 and Day 6 is all about a photo of a former crush yaa tuan tuan dan puan puan . sebelum ame tepek gambar yang sepatutnya , ame nak kongsi dengan kamu semua ya , right now bukan ame seorang yang sedang sahut 10 Days Photo Challenge ini . ada beberapa bloggers yang sedang doing the same thing , dan mereka adalah DIA , DIA dan juga DIA . ame tak sure mereka dah sampai hari ke berapa , so why dont you guys check it out ya . ;)

so , a photo of a former crush ....


so people , meet Nadia Syazana Abdullah . yeah i know , mungkin kamu semua dah pernah tengok gambar Nadia Syazana ini kat SINI kann ? to be honest , yes ame pernah ada rasa sayang kepada Nadia Syazana ini . tapi atas sebab sebab tertentu kami tidak boleh bersama . auwww . :) walaupun tidak dapat bersama , ame lebih selesa berkawan dengan Nadia Syazana ini . berkawan ke ? more or less kami dah macam adik beradik ya . HAHA :)) 

so today , ame dah tunjuk kan kepada you all siapa former crush ame kann ? you all bila lagi nak tunjuk kan ? HAHA :)) to Nadia Syazana , saya sayang awak banyak banyak ! ;)


sedih tau buat entry untuk Day 6 nie .
;)




10 Responses so far.

  1. TeAqArH says:

    ala ame..xmo sedih2...nnt x cute la..^_^

  2. pergh..ame.phewitt.. ;) xpe la kn ame.wlupn x bole bersama,kita masih ada jalinan silaturrahim.

  3. A N E F F says:

    phewitt juge ! :p

    x gtau aku pun kannn *tibe*

  4. adik ipar kwb baik abg ipar,hahah..terbaik la. ^^

  5. A M E ! says:

    to teaqarh ; baek laa , baek laa . *sambil kesat kesat air mata* . HAHA

    to abang ; HAHA . jangan nak phewitt sangat laa abang . sedeh nie tau . HAHA . yup , at least jalinan silaturrahim tu masih ada .

  6. A M E ! says:

    to aneff ; HAHA . hello , told you before kann ? haiyoo . :D

    to abang ; huit ? apa tu ? tak berapa nak faham laa ? macam ne tu ? :O

  7. A N E F F says:

    HAHA kann ame .. aku pun x paham .. abg ipar kawan baik adik ipar ? :O

  8. Mejuez says:

    saborr.. berkawan lagi baik rasa nya.. mungkin tkkan ada salah faham atau cemburu :)

  9. SheyPull says:

    thax ye...jadikan epul blog pilihan...:)
    terharu jap..:P



    JOM singgah blog saya nak...kenapa kene ade BF @ GF ek?