ShoutMix chat widget
Hide your ShoutBox

Day 1 - Your Profile Facebook Photo .

Posted by Amir Aidid - -

dan hari ini bermula laa 10 Days Photo Challenge ..


the challenge start with my Facebook profile photo . click pada gambar untuk ke Facebook saya ya . HAHA :)) nak cerita ke about the picture above ? okayy , picture snapped by Aneff semasa kami menunggu pesanan kami sampai during our dinner at one of the restaurants somewhere at Puncak Alam . and ini adalah selepas kami pulang dari SINI , penat ohh . see those tired eyes . huhu :\




7 Responses so far.

  1. hurm,, ame memang. gambar sumer semat. *jelez :P

  2. A M E ! says:

    to sangat setia ; HAHA . jangan laa nak jeles sangat . biasa je kann tu ;)

  3. wow..cm artis?ahaha..kua date dgn anep ek.

  4. A M E ! says:

    to abang stalker ; motiff sangat macam artis . HAHA . saya tak kacak macam kamu . lalala ~ HAHA . date ? tak laa . haish , dinner je kan tu . lapo !

  5. Gne camera apa?..
    gambar awesome..

  6. A M E ! says:

    to shafiqhashim ; ohh guna camera biasa je . bukan dslr laa . then , ame edit gambar nie ;)

    to aneff ; :)