ShoutMix chat widget
Hide your ShoutBox

Day 5 - A Photo Of You Making Funny Face .

Posted by Amir Aidid - -

salam semua ! 

hari ini ame sambung dengan ame punya 10 Days Photo Challenge ya . hari ini merupakan Day 5 which all about a photo of you making funny face . haa , tapi kan tuan tuan dan puan puan , gambar yang ame nak tepek kan ini tiada laa funny mana pun . bab bab funny face ini ame spontan , tak leh buat buat pose untuk bergambar . HAHA :))


okayy fine , tak funny langsung ehh ? o.O elehh , tapi ame nampak kamu gelak tu , okayy laa kira funny laa ehh ? *winkwink* 
gambar diatas ditangkap beberapa bulan yang lepas , tengok tu , handphone ame yang merah tu masih elok lagi , sekarang dah rosak dah . disebabkan ame tiada gambar baru yang making funny face , ame recycle laa gambar lama ini , tak pe kann ? ;)





12 Responses so far.

  1. A M E ! says:

    to cucu umie ; HAHA . really ? kamu gelak tak ? haha .

    to eazy ; HAHA . ye ke funny ? abam gelak tak ? :O

  2. Domo Mega says:

    byk gambar dlm blog ni...but nice dan menarik ^_^...

  3. A M E ! says:

    to domo mega ; maaf laa . kalau kamu tak selesa with those pictures . :)

    to abang stalker ; hello brother , i was trying to make funny face tau , not sexy face . HAHA .

  4. Tea says:

    muka xleh blah ni. hoho. tp xcm funny je. more to sexy, mcm abg stalker ckp.

  5. hi there, i have just followed your blog..i hope you can follow me back..u have a nice blog here..
    i will be waiting for you on my blog...see u there..cheers

  6. Domo Mega says:

    ler...sape ckp x selesa...menarik apa...semua yg bergambar tu ada kelebihan masing2...biarlah ada org kata nmpk pelik ke apa ke...ia ttp nmpk menarik dan berseni ^_^