ShoutMix chat widget
Hide your ShoutBox

Segmen Blogger Kental !

Posted by Amir Aidid - -

arrghhh ! *kental tak ?* BHAHA . :))

mahu join juge ? click pada banner ya .

Cikgu Umar minta buat satu ayat yang membuktikan kami ini seorang blogger yang kental . so , ayat ame ialah ;

"ame seorang blogger yang kental kerana semasa menjawab peperiksaan akhir Financial Accounting semester lepas , ame terfikir untuk update blog dan ame juga draft kan apa yang ame nak update tu diatas kertas soalan Financial Accounting tersebut !"

is that considered as kental ? and i hope so . plus , its Financial Accounting okayy , killer paper kot ! sempat pule ame pikir bout blog kann . lalala ~ ;)

jyeah ! ame dah join Cikgu Umar .
;)




5 Responses so far.

  1. hoih.. giler betul.. lebih kurang je kita ni.. tengah exam pun ingat blog lagi.. hahahahahaha

  2. A M E ! says:

    to umar faruq ; HAHA . kannn kann . blogger kental tak kita nie ? ;)

    to met bujang ; haha . thanks :)

    to dhiya fariza ; hey , thanks for dropping by . ;)

  3. muz says:

    aiseh tengah peperiksaan pun leh fikir update blog lagi... :)