ShoutMix chat widget
Hide your ShoutBox

Day 2 - A Photo Of Yourself A Year Ago .

Posted by Amir Aidid - -

salam Ahad semua . 
hari ini merupakan hari kedua untuk 10 Days Photo Challenge


this Day 2 is all about a photo of myself a year ago . haa , tengok tu muka ame a year ago macam ne . HAHA . somel macam hari nie ke tak ? :O matilaa berangan . HAHA . gambar diatas ame snap pada hujung minggu sejurus ame bangun dari tidur during my TESL year back at UiTM Lendu dulu . kata orang kalau nak tengok diri itu santek ke tidak , ambil laa gambar sejurus bangun dari tidur . ;) so , tengok laa tu , santek tak ? lalala ~

later ame update bout Hari Bapa pule ya . ame nak lunch dulu . ;)




6 Responses so far.

  1. haha..ame muka muda sgt la.:) umur bpe masa ni?

  2. A M E ! says:

    to abang stalker ; HAHA . tengok laa siapa abang die . haha . ;) masa nie , saya 19 . *winkwink*

  3. hahaha betul ker nak tau diri nih cantik atau x, amik pic after br bgn tidur?..

    so selama nih, comel la aman haha..

    p/s: pic tuh nmpk suci haha..

  4. A M E ! says:

    to aman ; yup . nak tahu kita cantik ke tak , snap laa gambar fresh kita bangun dari tidur . :) suci ke ? :O

    to blackroses ; used to . :)

    to aneff ; ohh yeah ? lupa laa . but i cant imagine macam ne header aku dlu . :\