ShoutMix chat widget
Hide your ShoutBox

Day 4 - A Photo That Makes You Happy .

Posted by Amir Aidid - -

salam Selasa semua ,
kita mula kan entry hari ini dengan 10 Days Photo Challenge , Day 4 iaitu a photo that makes you happy . terlalu banyak sebenarnya gambar yang buat ame rasa happy . tapi ada satu gambar yang ame nak kongsi disini benar benar buat ame rasa happy dan penuh makna . 


haa , pelik pelik kann pakaian kami ? yes , gambar ini ditangkap selepas kami semua melakonkan satu drama pendek . betul ehh drama pendek ? :O and it was during my TESL year back at UiTM Lendu Malacca . we are so excited nak wat persembahan hari tu , kebetulan turn kami pagi . and you know apa yang kami buat , selepas Subuh , kami dah gerak ke tempat persediaan untuk makeup and setting prop semua . gigih kan ? 

sorry ame agak terlindung sikit , saja pilih gambar ame terlindung nie , sebab tak nak bagi you all tengok baju apa ame pakai during that day . yang penting each and every time ame tengok gambar gambar ini semua , pasti akan ada senyuman yang terukir di bibir ame . HAHA :))


ohh , kalau kamu perasan the name ,  Le' Arc En Ciel tu ,
its the name of our Production House which mean ,
Pelangi .




12 Responses so far.

  1. la..asal ame menyorok?haha..apa2 pun pic ni sgt ceria.abg tgk pun trgelak pun ada.hihi

  2. Jer ... says:

    Le' Arc En Ciel adalah band nyanyian kan ?

  3. ChentaEty says:

    Nice pix..hidup y bertemakan rakan2..hehe..nice blog and entry...:)

  4. A M E ! says:

    to eazy ; kann semua ceria . :) tapi sekarang masing masing dengan haluan sendiri , nak jumpa pun susah .

    to ieja ; thanks . :) huhu . thanks too sudi singgah blog ame .

  5. A M E ! says:

    to aneff ; tahniah laa ye . HAHA . saya dapat A saja , mungkin lakonan saya tidak begitu mantap seperti anda ? haha .

    to sangat setia ; yes , pelangi . :) to laa maksud Le' Arc En Ciel . ;)

  6. A M E ! says:

    to abang stalker ; nyorok laa . nak jadi macam abang dia juge , nyorok nyorok kan muka . kann ? HAHA .

    to jer ; haah haah . Le' Arc En Ciel nama sebuah band nyanyian . betul betul . :)

  7. tgk pic ni rindu lak ngan member2...ermmm

    jom terjah NI PARKING AKU

  8. A M E ! says:

    to eddy syrol ; kannn . ame pun rindu mereka juga . :\ tapi sekarang dah susah nak jumpe . :\