ShoutMix chat widget
Hide your ShoutBox

Day 3 - A Photo Of Someone You Love !

Posted by Amir Aidid - -

salam Isnin semua ,
dan hari ini merupakan hari ketiga for 10 Days Photo Challenge . dan Day 3 is all bout a photo of someone you love . alaahai , nie yang berat nie . :O so , ame decided to tepek kan this picture ...


tradahhh ... HAHA . :)) maaf laa , ame single ! HAHA . so , for this time being , someone you love is just me , myself . ;) so , nak cerita sikit about the picture above , gambar diatas ditangkap ketika ame bersiar siar di Dataran Pahlawan Melaka . have you ever been there ? :\ menarik laa juga tempat nya . kalau singgah di Melaka , jangan lupa singgah ke Dataran Pahlawan Melaka ya . ;) jangan carut ame ya , like seriously ame masih single . so , wanna try me ? lalala ~




11 Responses so far.

  1. haha..nk try bole? ;) jd sugar brother.hahaha

  2. ouhs okeh!

    baru jer minggu lepas lepak sana.. =)

  3. suka dataran pahlawan, rindu nak lepak kat sana nanti..
    cantik tote die.. nak pinjam bleh??

  4. A M E ! says:

    to eazy ; bag ini dengan bag hari tu masa gathering mana lagi santek ? lalala ~

    to abang stalker ; HAHA . boleh je . try laa . nahh isi borang J , borang K , borang L . okayy now i know why im still single . =,=

  5. A M E ! says:

    to syahmi ; alaa ye ke ? kenapa tak ajak ? leh lepak sama :O

    to aman ; balik laa melaka cepat cepat , nanti kita lepak sama . :) tau tau ? ;)

  6. errrr. ne ads single. sebab ada bag semat tu kan ? haha.


    btw, oke wat petaruhkan gmba ni kat contset yang fya tag kamu tu. tarikh tutop, time raye nanti. 1 sept :)


    ame masuk, mesti menang. lalala ~

  7. Anonymous says:

    sweet

    -you know who-

  8. A M E ! says:

    to sangat setia ; HAHA . okayy okayy . ame tak single , ame currently in relationship with that beautiful bag ! HAHA .

    to anonymous ; thanks . yes , i know who you are . ;)

    to hazim ; hey , it had been ages kamu tak singgah blog ame . thanks singgah . :)