ShoutMix chat widget
Hide your ShoutBox

Umar Faruq : Promosi Blog Aku .

Posted by Amir Aidid - -

salam Ahad semua .

bertemu kita sekali lagi ya . HAHA :)) entry pertama untuk hari ini tadi ame dah tunjuk kann siapa best friend ame . hoho ! dan entry kedua untuk hari ini ame nak join segmen pule ! yeay ! segmen ini anjuran Umar Faruq ya tuan tuan dan puan puan . siapa yang tidak kenal Umar Faruq , ame yakin ramai diantara kita yang kenal #retis Umar Faruq ini ya . *gurau ya Umar ;)* 

tuan tuan dan puan puan juga boleh turut serta ya , click saja pada banner ! ;)

segmen kali ini adalah mengenai promosi kan blog . so , apa yang ame nak cakap about blog ame nie ? well , ame dah lama dah punyai blog ini , namun dulu nya tidak aktif . setahun juga laa blog ini terbiar , awal tahun ini nafsu ame untuk berblog tiba tiba membuak buak . HAHA :)) tapi kalau kamu perasan blog ame and most of my entries semua nya berkisar tentang kehidupan ame . ;) maklum laa each and every things happened dalam hidup ame yang sesuai untuk ame kongsi kan , ame akan jadi kan sebagai entry di sini .

apa yang ame PAKAI , apa yang ame MASAK , kemana ame PERGI , even LAGU apa yang ame dengar pun akan ame kongsi kan di sini . bagi ame tak salah kan untuk kongsi kan semua itu dengan anda semua . betul tak ? ;) disamping itu ame ada laa juga selit kan INFO untuk pengetahuan anda semua , kalau hari hari entry about diri ame ini , muak laa kamu semua kann ? HAHA . :)) okayy , ame rasa sampai sini saja laa ya . panjang panjang nanti Umar Faruq marah pule . hoho ;)

ohh one more thing , blog ame ada RUANGAN baru . check it out ya . siapa tahu blog anda akan tersenarai akan datang . ;) dan dengan itu , selamat berhujung minggu ya semua . ;)




11 Responses so far.

  1. Bro ahmad says:

    yang penting semangat dan tekun dalam dunia blog...ya

  2. ahaks.. nice la ame.. :D

    Copy link bawah ini dan promosi blog anda setiap kali anda komen..
    http://www.umarfaruq.com/2011/06/promosikan-blog-anda.html

  3. tyka says:

    minat dan mendalami ke alam blog.. insyaAllah , ia akan lebih rapat dengan kita hehehe.

  4. K O R I E says:

    terjah ur blog^^
    eh ni yg smlm tu ek.. psl sibling. huhu.. jumpa lg kita ek.

    ambik course apa ek dkt puncak alam?

  5. qudwa says:

    alaaa....cek x sempat...haha

  6. salam AHAD jgk :)
    http://mizsmuchuxx.blogspot.com/

  7. A M E ! says:

    to bro ahmad ; betul tu ! ame setuju sgt . insyaAllah ame akan kekal kan tekun dan semangat itu .

    to umar ; haha . thanks . ;) ohh , good luck with all of your segmens ya ! :D

  8. A M E ! says:

    to tyka ; kamu juga betul . kalau tak minat semua kerja tak menjadi kann ? insyaAllah ame akan kekal kan minat tu .

    to korie ; haah haah . saya la yang semalam tu . huhu . jumpa lagi . ohh saya ambil office management kat uitm puncak alam .

  9. A M E ! says:

    to dak eyty ; salam kenalan juga . :D ohh thanks ya . :)

    to qudwa ; ohh , tak pe . umar faruq rajin buat segmen , later on , next segmen kamu join laa ya . ;)

  10. A M E ! says:

    to atyn ; hey thanks . salam ahad too . have a great day ya .