ShoutMix chat widget
Hide your ShoutBox

Impossible by Shontelle .

Posted by Amir Aidid - -

salam .

let me share with you lagu apa yang ame harus dengar sebelum ame tidur . kalau tak dengar lagu nie , tak buleh tidur tau . HAHA . so , lagu ini merupakan top song laa kat playlist ame tu . tiada lagu lain , akan datang mungkin . lalala ~


yes , its Impossible by Shontelle . kenapa ? gegirl sangat lagu ini untuk ame ? alahai , ada ame kesah ? yang penting lagu ini sedap dan ada makna nya , ada cerita disebalik lagu ini . lalala ~ 
so , why dont you all dengar dulu lagu ini ? okayy ? its a very nice song , believe me . berbaloi bazirkan 4 minutes and 17 seconds untuk dengar lagu ini . ;) HAHA .




4 Responses so far.

  1. A N E F F says:

    alahai lagu ~ pergi tak kembali ade ? :O

  2. mmg best, tp lagu perfect nightmare lagi best! :D

  3. seriusss tiru.
    hahah ne favorot songs i jugak!
    mwr ;)

  4. kita suka lagu nie!!!!!..xpenah jemu even dgr hari2..hehe..maaa mula2 dgr lagu nie..trus semangat nak wat ringtone hp..huhu..hanya yg penah mgalami akan hargai lagu nie kan??..=)