ShoutMix chat widget
Hide your ShoutBox

What I Wore For Today Is Back !

Posted by Amir Aidid - -

salam Rabu semua . 

sebelum ame buat Wordless Wednesday , biar laa ame membebel dulu ya . kalau tidak blog ame penuh with gambar saja . dari 10 Days Photo Challenge membawa ke Wordless Wednesday semua nya gambar , nanti muak pula kamu tengok muka ame nie kann . HAHA :)) 

okayy now , why my tajuk What I Wore For Today Is Back ? if you still remember these three entries , HERE and HERE and also HERE , kamu perasan tak ame ada tulis what-i-wore-for-today kat at the end of the entries ? haa , perasan ? bagus laa . dah lama dah actually ame tak post entry ala ala what-i-wore-for-today kann ? tengok laa tu , last entry what-i-wore-for-today was confess # berapa , sekarang dah confess # berapa kann . what-i-wore-for-today is actually one of the ways ame kongsi kan kepada anda semua apa yang ame pakai pada hari berkenaan . 

gambar atas ini untuk kamu , Ai Sis . katanya teringin nak pakai scarf , tapi yang ame pakai ini muffler tau , not scarf but more or less , sama je . ;)

lepas ini mungkin ame nak tolong Ai Sis dengan tutorial How To Wear Muffler laa pula . at least ada laa juga tutorial kat blog ame ini kann ? so what say you people ? HAHA :)) dah sibuk nak buat tutorial pulaaa , ye tak ? kejap lagi blog kemana , tutorial kemana kann ? :O jarang ame jumpa blogger lelaki  yang buat tutorial how to wear this and this , selalu blogger perempuan ramai laa yang buat kann ? how to lilit shawl like this , how to wear shawl like me laa , macam macam kann blogger perempuan buat tutorial . :) and have you ever heard about MARIA ELENA ? haa , ame tak pernah terlepas tengok video beliau tau . video tutorial pakai shawl macam beliau pun ame tengok tau . HAHA :))

by doing this what-i-wore-for-today , im not saying that i have a good sense of fashion , bukann .. tapi ame cuba nak tolong apa apa yang perlu untuk mereka yang perlukan bantuan about fashion . ;) mampu ke ame ? HAHA . :)) tak pe laa , we'll see about that kan sejauh mana ame dapat membantu . ;) so hope you guys dont mind untuk baca my what-i-wore-for-today entry soon ya . plus , ame bukan letak gambar ame je , malahan gambar kawan kawan ame yang lain akan ame gunakan untuk what-i-wore-for-today so tak ada laa kamu bosan dan muak mengadap muka yang sama kann ? ;)

"be a model to yourself"


pada siapa nak kongsi kan gambar what-i-wore-for-today ,
boleh laa send your picture to my inbox at Facebook .
boleh ? 




12 Responses so far.

  1. Ai-Sis says:

    saya di promote disini.hahaha.thanks ame.hahaha.pon boleh je kalau nak buat tutorial pasal wearing muffler/scarf tu.im happy to watch your tutorial.hahaha.ame pakai nampak hensem ape,asal tak pakai time gath?hahaha.saya je pakai tak hensem.haha lol

  2. A M E ! says:

    to ai sis ; haha . you welcome . insyaAllah ada masa , peluang dan ruang ame buat ya . ;) haha . tapi malu laa nak record record nie . HAHA . ohh tak paki masa gi gath ? haha , kalau ame pakai , confirm masa pagi je muffler tu lekat kat leher , masuk tengah hari , terbang ntah kemana muffler tu . HAHAH .

    ehh , try pakai dlu :) handsome je . :) next gath kita pakai sama sama . deal ?

  3. hahahah . aah , farra pernah try pakai 'muffler' ini masa keluar gan frenz . tapi mase da nak balik . dengan penuh yakin lipat dalam beg da . sebab ada sesetengah tuu kain die panas la . xtahan leee ;p

  4. penah pakai mufler masa zaman separa remaja :p hehe nampak macam style dan cool je time tuh :D

  5. Ai-Sis says:

    hahaha.ye ke?waaahh.wekeke.insya~Allah.tapi still tak beli lagi la.takde masa nak pergi beli.hahahaha.next gath tu tak tau la bila boleh turun.hehe insya~Allah kita akan berjumpa nanti.hehehe.record je.bior orang nak kata ape,itukan video kita.hahaha :p

  6. A M E ! says:

    to farrah ; HAHAHA . kann . sama laa macam ame pun . pakai kejap kejap boleh laa . untuk majlis tertentu ke . kalau setakat nak melawa , ame lagi selesa pakai tshirt je . HAHA .

    to hana ; uits masa separa remaja ? :O sekarang apa ya ? HAHA . ohh agak style dan cool sangat sangat ya . tapi merimaskan actually . HAHA .

  7. A M E ! says:

    to ai sis ; tak pe , tak pe . nanti ada masa beli ya . pilih yang sesuai tau . ada banyak jenis , yang lembik lembik ada , yang keras dan tebal ada . so pilih laa ikut kesesuaian kamu . haha . :) insyaAllah ada rezeki ame buat yang tutorial tu ya ;)

  8. A N E F F says:

    gambar lama semua tu .. ala ame , masa pegi gath ade je dia bawak tapi buat lap air tumpah dlm beg . :O

  9. A M E ! says:

    to aneff ; HAHA . haah haah gambar lama tu . :D ohh masa pi gathering ada bawa , tapi tak lilit kat leher , ame simpan saja dalam bag . huhu .

  10. Aman suke quote tuh " be a model to yourself"

    I love to style myself each and every time i'm going out even to class..

    appearance is priority one hehe..

  11. A M E ! says:

    to aman ; looks like we have lot of same things in common kann ? HAHA . ame pun suka juge bergaya , walaupun untuk ke kelas ;)

    to abang stalker ; ye ke ? HAHA . kalau macam tu , ame nak letak muka ame banyak banyak laa . haha . :D