ShoutMix chat widget
Hide your ShoutBox

Ruangan Blog Pilihan Ame Hari Ini .

Posted by Amir Aidid - -

salam Ahad semua .

sebelum ame tidur , ame terfikir untuk memeriahkan lagi blog ame . macam mana ya ? :\ HAHA . so , hadir nya satu idea untuk membuat satu ruangan baru di sidebar ame ya tuan tuan dan puan puan , iaitu Ruangan Blog Pilihan Hari Ini . haa , macam ne tu ? :O 

tu haa , Ruangan Blog Pilihan Ame Hari Ini . 

Ruangan Blog Pilihan Ame Hari Ini akan diisikan dengan dua blog yang bertuah yang ame jumpa ketika blogwalking dan ianya akan ditukar setiap hari . ;) haa , menarik tak ? :)) dengan cara ini ame harap sangat ame dapat membantu blog tersebut secara tidak langsung kann ? betul tak , betul tak ? :) 

dan bagi memulakan Ruangan Blog Pilihan Ame Hari Ini ... 



haa , tunggu apa lagi , jom laa terjah blog mereka ! JOM ! 




15 Responses so far.

  1. ikan says:

    menarik . hope ame sdi nk feature apish gak nnt :)

  2. A M E ! says:

    to ikan ; thanks . :) boleh boleh . sama sama laa kita sokong and support each other kann ? ;)

    to tyka ; boleh boleh . tak daa hal la . ;) ohh , have a great weekend ya :D

  3. baby says:

    as salam~
    hellow!
    i'm joiin umar frauq nye blogliist to0..thanks coz terjah my blog harii tuh..
    so..,
    buat kunjungan kembalii..hehe..nice blog..
    eyh..u dh promote blog i lum?..
    kih3

  4. boleh sangat la tu :) nanti jangan la segan nak letak belog tia pulak ek ? hee~ nanti everyday kena singgah belog Ame la ni .

  5. KinosKoko says:

    nice...menarik sgt...bila la smpai my turn..hahaha

  6. alia nak2 jgk...

    hee .rjin p blog sheypull...

  7. nini says:

    selalu jadi silent reader dorang...erk..=p

  8. A M E ! says:

    to baby ; hey . good luck ya . ohh okayy okayy . nanti ame promote kann . masuk kan kat blog pilihan ame hari ini buleh ? ;)

    to atiah zainal ; baik baik ! thanks support ame . insyaAllah sampai turn , naik laa blog kamu . ;)

  9. A M E ! says:

    to kinoskoko ; hey . thanks . :) singgah singgah laa blog ame selalu . ;)

    to pendamba mawar ; no hal laa . good luck ya . ame tengok kamu gigih berblog . ;)

  10. A M E ! says:

    to lieyly ; haha . nak juga ? tunggu turn ya . ;) ohh really ? menarik kan blog die . ame suka header lembu tuuu !

    to fya ; soon soon , turn kamu belum lagi . huhu . :D

  11. A M E ! says:

    to nini ; kenapa silent reader ? komen laa . ;)

  12. wuhuhu A M E !!kalu dalam japanese maksudnye candy or hujan,yahaha

    menanti menjadi blog pilihan la pulak,ehehe