ShoutMix chat widget
Hide your ShoutBox

AND I CHOSE THESE BLOGS FOR TODAY ! # 2

Posted by Amir Aidid - -

happy monday people !

seperti yang ame cakapkan DISINI , blog ame hadir dengan satu ruangan baru iaitu , Blog Pilihan Ame Hari Ini , tu haa kat sidebar ame tu . menarik tak ? haa , menarik kann ? untung untung blog kamu pule naik kann untuk Blog Pilihan Ame Hari Ini kann . ;) 

so , dua blog yang ame ingin kenalkan kepada kamu pada hari ini adalah .. 


if you want to know more about fashion , yes , this blog should be the right place ya people ! :) 


dan kalau kamu suka melihat gambar gambar menarik , Kemah Kemim adalah blog yang harus anda tuju . :) 

haa , tunggu apa lagi ? mari laa beramai ramai terjah blog mereka ! JOM ! 




10 Responses so far.

  1. hantu says:

    berbunga-bunga hati tengok entri nih.tq!hehe

  2. im a big fan of zamri big fat blog~ hari2 stalk dia, memang my favourite blog of all..

  3. LuN@_aiDi says:

    wahhhh menariknyer..^^ biler ler blog kami plak?hihihi.. btw tengs singgah my blog! follow disini -_____^

  4. A M E ! says:

    to hantu ; berbunga bunga ? huhu . hope you dont mind , ame kidnap banner kamu tu and put it here . ;)

    to aman ; tahu tahu . most of zamri's entries ada komen kamu kann ? ame selalu juga baca . tapi tak tahu nak komen apa . huhu .

  5. A M E ! says:

    to luna ; bila follow kamu ? insyaAllah one day ya . ;) thanks follow ame ;) have a great day ya .

  6. hamboi . .siap ade review blog lagi tu.! hak3 . .

    oke , kipidap yaww.!! =)

  7. hamboi . .siap ade review blog lagi tu.! hak3 . .

    oke , kipidap yaww.!! =)

  8. A M E ! says:

    to faierahasanz ; haha . hamboi perli ke apa nie ? :O HAHA . thanks btw sudi singgah blog ame !

    to eazy ; jyeah ! jum jum ! ;)

  9. Zamri A. says:

    Wah! Mmg berbunga2 la hati baca entry ni. THANKS A M E!
    Oh, skang baru tau Aman suka stalk my blog. Hahaha! Xper.. Keep on visiting, guys! Thanks for your support! =)