ShoutMix chat widget
Hide your ShoutBox

Event Lepak With Sahabat Blogger !

Posted by Amir Aidid - -

salam semua ! 

first of all ame nak minta maaf kerana terlewat update bout the Event . maklum laa , during the day ame all out kata nya . :) so , till petang ini penat masih belum hilang lagi . HAHA . Cikgu Umar pesan jangan update lewat lewat , takut cerita basi . betul kata Cikgu itu , tapi ame rasa cerita gathering ini akan sentiasa kekal tersemat dalam minda kamu semua kan ? tak giteww ? ;)

gambar ehsan dari eazyizzuddin.com ;)

pada awal nya , pihak organizer merancang this Event as Mini Gathering for Sahabat Blogger tapi ame tidak pasti dengan hadir nya hampir 50 bloggers boleh dikelaskan sebagai Mini or not . ;) kemeriahnya masih ame rasai hingga kini ya . entry kali ini ame akan buat seperti entry ini , betimeline , bagi tidak memanjang kan entry tujuan nya ;)


PART 2
*ohh , okayy sekarang dah buleh click ya*

 so , how was it ? rasa makan hati tak kerana tidak turut serta ? i bet you are makan hati now kan ? HAHA . kepada yang hadir , ame ucapkan ribuan terima kasih and im so glad we met during that day . so glad !




20 Responses so far.

  1. seronok gak, ramai abam retis dtg, heehehe

  2. haha.. sakit jari woo main bowling.. awal2 tu jari dah bengkak.. sob3.. hehe.. best la gath nie.. happening.. :)

  3. A M E ! says:

    to syaimz ; KANNN . fun sangat . wish that one day kita still leh hangout sme lagi , tak perlu tunggu ada gath . buleh ?

    to tengku nizam ; HAHA . kann . ramai retis datang . best sangat jumpa diorang . ;)

    to umar faruq ; ehh ye ke sakit tangan ? laju je ame tgk cikgu baling bula tu ? :O

    to sangat setia ; ohh please dont , later kalau ade gathering lagi , kamu join laa ya . ;)

  4. komen sini je eh? takleh nak komen kat part 1 tu? haha. nice entry btw. aku nak komen kat satu lagi tu. hehehe. kalau aku dah malas dah nak tulis detail2 cmtu. tak penah lagi update pasal gath. hehe. nama aku Amal Espraza. single z je. nice blog :)

  5. seronok!ame n anif memang kamceng ea?hehehe

  6. yayy! gmbr kite ade walaupun kecik..kekekeke

  7. yayy! gmbr kite ade walaupun kecik..kekekeke

  8. myra says:

    haha . . best2 . . hik2 . .

  9. Mejuez says:

    best nye kalau kumpul ramai2.. hmm

  10. A M E ! says:

    to raima ; yes raima ? loation ? :\

    to thegarang ; ohh maaf maaf ame tak perasan . dah dah . ame dah change post option , dah leh comment ;) and maaf juge salah eja nama . HAHA . ame dah betul kan dah .

    to cik tiniey ; haah haah , memang rapat . haha . dah tahap adik beradik dah . haha .

  11. A M E ! says:

    to fierapiyot ; HAHA . maaf la tak sempat nak bergambar dengan kamu . kalau ada , besar besar gambar kamu ame letak . ;) hari nak tegur kamu pun ame malu malu . huhu

    to sab ; salam kenal too ;) jemput singgah lagi ya .

    to myra ; sangat best okayy ;) tak puas rasa nye .

    to mejuez ; haah haah . meriahnya sangat dirasai . :)

  12. best!..walau saya dtg lewat..x sempat join bowling hik2

  13. ame, best gak gatu hari tu, tu first time aku dtg, so segan la nak buat kecoh, nak maen bowling pun segan, hahaha.. so jadi backup admin je laa. hehe.. part 3 xde ke? klau tak silap, gmbr ade kat syafiq naim. huhu

  14. tyka says:

    http://sitiatikah.com/2011/06/14/gathering-sahabat-blogger/

    singgah tau... hehe

  15. A M E ! says:

    to eazy ; HAHA . tak pe , tak pe . next time kita maen bowling sme . deal ?

    to tengku nizam ; haha . tak pe , hopefully , there will be next time kann ? next time , kita buat kecoh sme ya . ;)

    to budak kecik ; best , sangat best . next time kalau ade gathering join laa . :)

    to tyka ; okayy okayy , later ame singgah ya . ;)