ShoutMix chat widget
Hide your ShoutBox

Mak Aih ! Contest Blog Eazy Izzuddin ?!

Posted by Amir Aidid - -

siapa suka kuning , put you hands in the air . woohoo ! :)) let me tell you something about Eazy Izzuddin ya . ohh sebelum ame terlupa , for those yang tertarik nak join , CLICK on the banner above ya . ;)


pertama kali berjumpa dengan pemilik Blog Eazy Izzuddin adalah di Event Lepak Bersama Sahabat Blogger . pada masa itu , masing masing  dengan haluan sendiri . tidak bertegur sapa walaupun duduk makan tengah hari semeja . haha . and the Event tamat begitu saja , tak sempat nak bertegur sapa langsung . haha . satu kerugian ya tuan tuan dan puan puan . selepas daripada Event itu , kami berhubungan di Facebook dan juga Twitter secara aktif . -.- haa , depan mata tak nak tegur , dah balik rumah baru mengelupur cari Facebook account masing masing . HAHA . maklum laa most bloggers akan sering contact to each other ya . tujuan nya , nak keep update if there are any events , nak kongsi entry panas panas , dan macam macam lagi .


Eazy Izzuddin Roslan , jyeah , i know this is not your real name . im not sure what is your real name actually . *err , tolak markah tak nie ?* HAHA . he is doing his Bachelor in Finance at UniSEL . lahir pada 8 October 1989 and kalau tidak silap ame , tahun ini Eazy berusia 22 tahun . layaknya ame panggil Eazy abang . ye tak ? haha . abang kerana lebih tua daripada ame , dan juga abang kerana lebih berpengalaman daripada ame dalam berblog . :) syukur ame dapat berkenalan dengan seorang blogger yang peramah , baik sudah semestinya dan juga tidak lokek dengan cerita . :) apabila duduk bersama , Eazy pasti akan bercerita tentang pelbagai perkara . no wonder laa , he is such a good blogger kann . ;)


okayy , syarat pertama ame sudah penuhi , cerita serba sedikit mengenai Eazy Izzuddin - DONE ! now , lets proceed to the another syarat , letak kan gambar yang paling menarik dan sopan . errr , the thing is gambar yang ame letak ini sopan tak ya ? okayy people , i will let you do the judge thingy . ;)
cak ! haa , scary tak gambar nie ? macam kena rasuk pun ada juga ame tengok -.-

sedikit cerita mengenai gambar diatas ya , gambar diatas diambil secara suka suka ketika satu sesi photoshot . photoshot apa ? nak tahu ? haa , CLICK HERE ya . ;) haha . so Eazy , ini laa gambar yang ame pertaruhkan untuk contest kamu ini . ohh psst , bila agak nya ame nak jadi model kepada Eazy Izzuddin pula ya ? HAHA . 


checklist ; 

1. post entry bertajuk Mak Aih ! Contest Blog Eazy Izzuddin ?! - DONE .
2. letak kan banner dan link kan semula ke entry - AND DONE ! 
3. letak kan gambar paling menarik dan sopan - DONE i guess -.- 
4. ceritakan about Eazy Izzuddin Roslan - DONE ! 
5. tag two other people , marhfiz and zoey and DONE with the tag .
6. hantar link ke ruangan komen - SEDANG -.- haha

p/s ; terima kasih dan tahniah ame ucapkan kepada penganjur dan juga para sponsor ! ;)




13 Responses so far.

  1. thanks ame ! for joining !
    hehe
    i like
    xD

  2. hey. goodluck to you too.
    he's kinda friendly then!

  3. hye...thanks ..gud luck yah!...ur pic look nice!

  4. farz zull says:

    hye2...datang singgah contest yang sama...gud luck to u to0...;)

  5. thanks 4 da visit n wish...
    good Luck 2 u 2...

    :)

  6. hello there ' ermmm thanx lor snggah blog sya .. so, i'm wishing slamat berjaya awak '

  7. shima says:

    Thanks for viewing my blog. Good luck too. Nice blog bro :)

  8. Hey..im one of the juri and so funny when i saw ur picture here. so cool and sy bg pihak eazy juga, thanx for joining !