ShoutMix chat widget
Hide your ShoutBox

Annas Easkey Nak Bagi Saya RM500 ! ;)

Posted by Amir Aidid - -

ohhmyy , did i just give you all a mini heart attack by reading my entry's title hari ini . :) ohh before that , Happy Friday people . *waving hands*


haa , apa motif laa tiba tiba Annas Easkey nak bagi ame RM500 nie ? :O huh ? siapa Annas Easkey ? alaahai , tak kenal ke ? meh sini meh ame nak kenal kan kat you all siapa Annas Easkey . Annas Easkey is a Malaysian's Fashion , Editorial and Portrait Photographer . and im sure that most of us here kenal siapa Annas Easkey yang ame maksud kan ini . for more info about Annas Easkey or nak tengok hasil kerja Annas Easkey ini . you may visit ;





recently , Annas Easkey ada menganjurkan satu photo competition . menarik bukan ? dan photo competition ini bertemakan EMOTION . haa , apa itu emotion ? happy , sad , excited , empty , mad and more , those are the example of emotions ya people . ame yakin each and everyone of us punyai emotion masing masing . kalau tiada emotion tu , dah kes berat ya . -.- hadiahnya sangat lumayan , wang tunai berjumlah Ringgit Malaysia Lima Ratus Tunai (RM 500) tajaan Laurea Home Furnishing . :) siapa yang nak melepaskan peluang hebat ini kann . so , ame pun hantar laa a picture that represent 'an' emotion . 

taadaaa !!! ini laa gambar yang ame pertaruhkan . :) what say you people ?


bagaimana Annas Easkey pilih pemenang nya adalah dengan 50 % bilangan LIKE pada gambar dan 50 % daripada penilaian Annas Easkey sendiri . adil dan saksama bukan ? ;) and right now , ame sedang gigih mengumpul bilangan LIKE . dengan ini , ame ingin meminta jasa baik kamu dan kamu semua untuk CLICK HERE dan press the LIKE button pada gambar ame seperti diatas . *nak like gambar lain pun boleyyy* 


tarikh tutup pertandingan adalah pada 31 October 2011 . so people outside there , your LIKE adalah dambaan ame right now . haha . ame berharap sangat agar kamu dapat membantu ame dengan empat cara mudah ini ; 


1. CLICK HERE untuk ke page Annas Easkey .

2. Click LIKE button pada gambar ame .

3. drop some comments pada gambar tersebut if you want to .

4. and promote and sebar sebar kan mengenai gambar ame kepada rakan rakan kamu . *ask them to like that picture too*


empat cara mudah bukan ? dengan ini , ame dahulu ucapan terima kasih yang tidak terhingga kepada kamu kamu yang sudi membantu ame dengan menekan LIKE button pada gambar berkenaan . :)) 

p/s ; have a great day people ! *giving flying kissing* HAHA .




9 Responses so far.

  1. Good Luck Ame! Nice shot!

    Nnt Mommy like k?

  2. ni dah leh jadi model ni...hehehe. good luck ya..

  3. look nice and smart!..gd luck Ame..

  4. gud luck ame...dh sa,pai tertiarap dh tu....nice photo

  5. Judiene says:

    Dah like dah.
    Ingat dah double like tapi tak boleh.

    :)