ShoutMix chat widget
Hide your ShoutBox

Better Than None Lahh !

Posted by Amir Aidid - -

salam semua . 

sebagaimana yang kamu semua sedia maklum , blog ame sedang dinaiktaraf . hope ianya dapat dikatakan as naiktaraf laa , kalau tidak , nampak nya ame telah kecewa kan kamu semua . :\ sejujurnya , ame sangat suka kan template baru ini , tapi sangat sangat sukar untuk diedit ya . even nak letak header pun susah . *nanges*

tapi syukur laa sejak malam semalam , ame dengan bantuan aneff berjaya meletakkan header untuk blog ame ini . :) aneff cakap , agak susah nak masuk kan header , ukur sana , ukur sini . slider ame yang meletopss itu menjadi penghalang utama ya tuan tuan dan puan puan :\ 

header and pages 

seperti yang kamu lihat , header and pages sudah berada di posisi masing masing . nice kann header ame . although its very simple , tapi ianya mengambil masa berjam jam untuk di adjust agar ianya muat muat di situ . :O

seterusnya , bloglist bloglist ame pun ame dah letak kan semula . maaf laa , ame terpaksa hilang kan bloglist itu buat sementara waktu , but now the bloglist is BACK ! so , what are you waiting for , jangan lupa terjah mereka okayy yaw ! 

sudut bacaan and my bloglist 

and i have decided to put 6 entries per page . haa , 6 entries with CONTINUE button a.k.a READ MORE . boleyyy ? HAHA :)) bak kata faris syazwan , untung laa blog dah ala ala WordPress . untung ke ? ame penat mengodeh godeh html ini haa . ;)

the nuffnang ads is back too , and dont forget to help me click it yaw .

ohh , ada one thing ame nak share dengan kamu semua , sedang ame sibuk sibuk menaiktaraf blog ini haa , sudah ada beberapa orang unfollow ame . *mengeluh* kenapa ya ? mereka tidak berpuas hati ke dengan wajah baru blog ame ? atau isi blog ame sudah tidak menarik lagi ? *nanges hentak kaki* 

 dah terlanjur ame update ini , ame nak tanya kamu , apa pendapat kamu tentang template baru ini ? :\




5 Responses so far.

  1. oja_alia says:

    ok la tu..rajin jugak nak naikkan taraf,,nak godeh2..nak explore..ade la jugak masa ame tu..hihihikkk!

  2. sukasuki says:

    not bad. rasa lagi lawa yg ni..hehe

  3. Luqaz™ says:

    improvement..hehe.. x on ym ke? klau on, jz buzz me ok! :)

  4. Haz Issac says:

    nice one :) tapi kalau background hitam dekat post ni, agak susah org nak baca.. nak kedepankan muka ke pc baru nampak tulisannya :) hehehe

    yg rectangle nuffnang dekat bwh ni boleh letak dekat dlm post.. cari data post body lepas tu letak bawah tu .. baru nampak kemas sikit.. hehehe

    sorry byk komplen.. hikhik

  5. to haz ; first of all , thanks ame ucapkan . and as you can see , ame sudah pun tukar warna font kepada white , which i guess lagi senang untuk kita baca kann ? :)

    yang rectangle tu , ame akan usaha kan ya . :) and again , thank you sooo much ! :D