ShoutMix chat widget
Hide your ShoutBox

Blog Under Maintenance , Sorry People !

Posted by Amir Aidid - -

sticky post , sehingga blog ame siap sepenuhnya . :O HAHA .


salam sejahtera semua .

lihat laa sekeliling kamu , bersepah kann ? :O buat sementara waktu ini , ame sedang menaiktarafkan blog ame . haa , untuk kepuasan anda semua juga kann . ke suka blog ame yang sebelum ini ? :\

keadaan bersepah ini akan berlanjutan selama beberapa hari mungkin , atau minggu . :O maklum laa , ame tak berapa reti sangat edit html bagai nie . ke ada abang abang or kakak kakak even adik adik kat luar sana yang sudi menolong ame ? :\ pleaseeeee .

ame mohon maaf atas segala kesulitan yang berlaku ya . :) kalau ada pape , leh contact ame HERE or HERE


update ; jikalau ame tidak berjaya mengedit html template ini , ame akan kembali template yang lama ya . 




16 Responses so far.

  1. Maaf diterima :)

    Han pun xterer bab2 ni...

  2. damn!! smart gler!! dah mcm wordpress beb!!

  3. aku pun baru edit blog , tak siap lagi . hancur dah blog aku .. err -.-' dah naik juling mata nengok kod kod html tu .

  4. tyka says:

    letak satu widget kata blog under maintanence , nanti ade yg faham he he

  5. Luqaz™ says:

    this is my 2nd template sblm template yg skank nie..hehe..template nie mmg cantik.. :) sokay..good luck

    www.luqaz.com

  6. urm??boleh maaf kn..tp kene banje wanie kfc dulu..kikiki

  7. TeAqArH says:

    template ni pun okeh..^_^....
    btw,gudluck yo...

  8. nice template....huhuhu

    http://www.mairaqueen.com/2011/07/panas-hati-3-i.html

    jemput bace gosip2...

  9. pergh ! PR ni mesti naek ni !! SEO sedap nihhhh !

  10. Luqaz™ says:

    baru pasan.. lme btol sticky post nie.. setahun? hehe..

  11. selamat menyambut bulan ramadan...
    dan selamat berpuasa ;)