ShoutMix chat widget
Hide your ShoutBox

Ben Ashaari Cari Blog .. Cepat!

Posted by Amir Aidid - -

salam sejahtera semua .

*yawning* mengantuk kann petang petang macam ini haa , nak nak lepas lunch pekena kuah asam and ikan masin . ohhmy . *drooling* so , Uncle Ben kita ini pandai laa pilih waktu buat segmen . pejam pejam mata ame update entry ini haa . HAHA :)) hokeyy , lets proceed with the segmen ya people . 

berminat nak join , CLICK muka Uncle Ben kita itu ya . click sampai topi merah Uncle Ben yang meletopss itu sehingga jatuh . okayy ame tipu . :O HAHA .

apa yang bermain dalam kepala ame ketika menaip entry ini adalah Kenangan Di Zaman Persekolahan . auww . :)) siapa setuju kalau ame katakan , Zaman Persekolahan merupakan zaman manis untuk kita semua . baik primary mahupun secondary school kann . during my primary school , ame pengawas . hot gitteww kann . and masuk saja secondary school , dah puas jadi pengawas , ame pun sama lorattt dengan seluar hijau dan harus laa baju putih kann . hoho . kamu pula bagaimana semasa zaman sekolah sekolah dulu ? pengawas juga ? ke penyangak sekolah ? HAHA :)) ame pernah jadi dua dua . :O habis laa kalau mama baca ini . :)

ini gambar kegemilangan ame ketika zaman persekolahan dulu ! during form 5 , the school is like ours ! hah ! :)) Uncle Ben , agak agak tengok gambar ini , teringat tidak during your zaman persekolahan dulu ? ;) so , how was it Uncle Ben ? ;) come on , share it with us . :\

sikit saja kan boys kelas ame . :) yang perempuan haish , ramai haa . and gambar ini diambil dalam kelas kami sendiri . santek tak ? haa , tengok tangan laa yang menghias kann . *tunjuktunjuktangansendiri* HAHA :))

okayy , basically im done here . :) have a great day people ! with love , ame ! auww .




8 Responses so far.

  1. hee ok la tuu drpd kelas sue time matrik 2 org je lelaki.he

  2. salam...balas kunjungan =)..
    cantik blog nih!

  3. CIK MAY says:

    salam....nak tgk jejak kat sini lepas awak tinggalkan jejak kat blog saye..hehe...eh..tak smpat nak join segmen ben yang tuh...

  4. yuyu says:

    hai sy dtg melawat..sy suka design blog ni..

  5. Zainal says:

    salam ame..

    berbalas kunjungan

  6. hi hi.. saya datang menyinggah.. saya x sertai la segmen abang ben ni.. busy D: haha.. projek terbengkalai lol