ShoutMix chat widget
Hide your ShoutBox

Segmen - Bloglist Pucukandubi !

Posted by Amir Aidid - -

*scroll ke bawah untuk entry terbaru ya*
selamat petang semua .

ame rasa kan yang blog ame ini kekurangan sesuatu laa , ohh Bloglist ! normally , most of the blogs ada Bloglist mereka sendiri kan ? tapi Pucukandubi ini tiada pule bloglist nya :O jadi , di petang yang hening ini , ame nak ajak kamu semua memeriahkan lagi Bloglist ini ya .


1. buat satu entry bertajuk ; Segmen - Bloglist Pucukandubi .
2. tepek header ame yang meletopss itu di entry anda dan link kan ke entry ini ya .
3. tulis laa sepatah dua kata . HAHA :))
4. jangan lupa follow blog ame ya .
5. tag dua rakan blogger anda dan pasti kan mereka tahu ya .
6. dan seperti biasa tinggal kan link entry you all di ruangan comment ya !

sama sama laa kita menjayakan Bloglist Pucukandubi ini ya . ohh Bloglist berkenaan akan ame letak kan seperti gambar dibawah ya . :))


ohh ya , kalau ramai yang join , ame akan buka Bloglist 3 ! ya . ;) psst , join tau . :))




28 Responses so far.

  1. join,,,

    http://eyty-story.blogspot.com/2011/07/segmen-bloglist-pucukandubi.html

  2. Yana join ye...

    http://nature1002.blogspot.com/2011/07/segmen-bloglist-pucukandubi.html

    jom lah join bloglist yana gak...

    Segmen: Join Bloglist Alissya_Yana

  3. cik aida says:

    aida join jugak.
    salam perkenalan


    http://sesukaida.blogspot.com/2011/07/segmen-bloglist-pucukandubi.html

  4. ryn joint yerr. .

    http://nurinassyahira.blogspot.com/2011/07/segmen-bloglist-pucukandubi.html

  5. http://nilamsuhana87.blogspot.com/2011/07/segmen-bloglist-pucukandubi.html

    ame jgn marah k skip satu syarat..hehehhe.. thanks...

  6. http://fakhrulizzat.blogspot.com/2011/07/segmen-bloglist-pucukandubi.html

    dah join !! lalala ~

  7. go ame go.. ;) lg ramai lg bgs.wah..follower pun da ramai.gud job dik.

  8. saya join!

    http://ceitatentangkita.blogspot.com/2011/07/segmen-bloglist-pucukandubi.html

  9. join!
    http://kaprileader.blogspot.com/2011/07/segmen-bloglist-pucukandubi.html

  10. like2 :) tp tak reti nak join , huk T.T

  11. dah join hihihi

    http://armsyanovella.blogspot.com/2011/07/segmen-bloglist-pucukandubi.html

  12. Fad says:

    hai..sy dtg jengah sini n terus follow..:)

  13. SuzaDin says:

    sy join nie wheeee

    http://suzajudin92.blogspot.com/2011/07/segmen-bloglist-pucukandubi.html

  14. dengan ini secara rasminya saya mengishtiharkan bahawa saya dan blog say join segmen neh..hehehe



    http://skidsc.blogspot.com/2011/07/segmen-bloglist-pucukandubi.html

  15. ninie join :)

    http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/segmen-bloglist-pucukandubi.html

  16. join tau :)

    http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/segmen-bloglist-pucukandubi.html

  17. http://ezetheblackrose.blogspot.com/2011/07/jom-join-ak-dahhhhhhhhhhhhhhhhh.html

    sape2 ag ad segmen meh pas kat sy....suke join........jom men terjah2 maceh salam knal2

  18. Suhazli says:

    nak join gak boleh?huhu..

    btw da follow blog ni.. lau tak kisah follow la balik yup?haha..

  19. nk joinn jugak ye. :)

    http://alynfazlin.blogspot.com/2011/07/segmen-bloglist-pucukandubi.html

  20. nak join! :D

    http://nadiaohnadia.blogspot.com/2011/07/segmen-bloglist-pucukandubi.html

  21. dah join..

    http://ciknanacomey.blogspot.com/2011/07/segmen-bloglist-pucukandubi.html

  22. comel jep header tu (:
    wahh , byk pnyertaan la ;D

  23. join jugak ya Ame;

    http://nabillahbolhassan.blogspot.com/2011/07/segmen-bloglist-pucukandubi.html

  24. Suhazli says:

    finally!

    http://suhazlimembebel.blogspot.com/2011/07/segmen-bloglist-pucukandubi.html

  25. nanakimie says:

    join:)

    http://nanakimie.blogspot.com/2011/07/segmen-bloglist-pucukandubi.html