ShoutMix chat widget
Hide your ShoutBox

Wordless Wednesday # 4 .

Posted by Amir Aidid - -

# 4 


On Wednesdays all over the internet , bloggers post a photograph with no words to explain it on their blog . Hence the ‘wordless’ title . The idea is that the photo itself says so much that it doesn’t need any description .




12 Responses so far.

  1. A N E F F says:

    yang ni air terjun yg kau pergi rombongan kelas tu kan ?

  2. saye mmg suke pegi air tejun...lala

  3. TeAqArH says:

    wow o wow...sonoknye dpt mandi air terjun...asal mandi manda ni memang best la..tp bhya mandi kt air terjun n sugai ni...takmo2...

  4. J-Are says:

    wow cam best je ayo trojon ni.. kat mane ni????

    lawatan dari jiran sebelah : bachelorofcustomerservice.blogspot.com

  5. jom ame kita berkelah d air terjun..
    lama tak mandi air terjun ni...
    xD

  6. rindu nak mandi air terjun lagi even pastuh sejuk sampai ke tulang hehe..

  7. air terjun? walah!!! best nyer....ktne ni?

  8. A M E ! says:

    to aneff ; alahai , jangan nak rombongan kelas sangat laa . HAHA :D ini laa dia . santek kann ?


    to taufiq helios ; kann . best kot ! jum kita pergi ramai ramai . kita ajak cimut nakk ? lalala ~

  9. A M E ! says:

    to teaqarh ; sangat seronok ! tapi itu laa kena berhati hati . ada bahaya nya . ohh , ame teringin sangat mandi sungai ya .

    to j-are ; best best ! somewhere at perkampungan orang asli serendah . jauh :\

  10. A M E ! says:

    to eazy ; jum jum ! tunggu ame balik shah alam ya eazy ! :D

    to adam idris ; best sangat . ohh , somewhere at serendah , perkampungan orang asli . -__-" scary gak laa nak masuk tu . HAHA .

  11. A M E ! says:

    to aman ; haaa ! dah naek tu , gigil bagai nak rak kann ? lepas tu , kebulur . HAHAH !

    to ruzzezanie ; haah air terjun laa tu . sangat sangat best okayyy ! kat serendah . :)