ShoutMix chat widget
Hide your ShoutBox

AND I CHOSE THESE BLOGS FOR TODAY ! # 5

Posted by Amir Aidid - -

selamat petang semua ! 

haa , tengah buat ape tu petang petang ini ? haiyoo , cant wait for weekend kan . HAHA . tapi nampak gaya nya this weekend kena duduk rumah saja laa kan . semua nya gara gara BERSIH ! dang you BERSIH ! so , enough laa with BERSIH thingy ini ya .

and hari ini ame kembali dengan AND I CHOSE THESE BLOGS FOR TODAY ! yeay yeay ! *motif sangat happy tak tentu pasal kann* HAHA :)) 

dan dua blogs yang menjadi pilihan ame ialah ... *ehh ialah or adalah ya ?* .. 


haa , for those who like or love Rainbow , haa , boleh laa maen sentuh sentuh Pelangi kat blog Cik Sangat Setia tu ya . ;) ame dah selalu maen Pelangi kat sana . HAHA :))


siapa suka kucing , angkat tangan tinggi tinggi ! siapa yang tak suka kucing nak kena ketuk nie haa .. :\ kucing somell okayyy ! ohh , talking bout kucing , jemput laa singgah blog sohabat ame ini ya !

so , dah ada dua blogs menarik untuk di TERJAH ini , tunggu apa lagi ! JUM JUM TERJAH BLOG MEREKA !




9 Responses so far.

  1. adoi. terkena kot. aneff mmg sk kucing erk ? errr. hate kucing vv much ! because cakaran yg berbisa :/

  2. adamainaa says:

    hari-hari terjah blog cik fya. hahaha

  3. NasZ says:

    salam kenal..

    dah follow awak..

    jemput ke blog saya ye?

    MOHD NASER.com

  4. salam kenal..

    buat kunjungan balas..

    bagus bagi blog yg menarik untuk diterjah...

    teruskan usaha...hepi blogging ya..:)

  5. Anonymous says:

    kusing sanad sanad somellllll okkkaaayyyyy

    -youknowho-

  6. CNK says:

    bila CNK pnye blog nak jadi pilihan?? heheh :)

    jom join segmen CNK sebelom terlambat!!! ;p