ShoutMix chat widget
Hide your ShoutBox

Follower Makin Hari Bertambah , How ehh ?

Posted by Amir Aidid - -

selamat petang semua . :) 

sedang ame membelek belek blog sebentar tadi , ame terperasan something . cik Sangat Setia shouted at my shoutbox , "follower ame, mkin hr, msti btambah . eheh, pr bape da ni?" dan menjawab soalan Cik Sangat Setia kita ; 
anda buleh click pada gambar untuk tumbesaran lebih sihat ! yeay ! :))

first of all , i bet kamu semua pernah dengar dan biasa with the word , Blogwalking ! siapa yang tidak pernah dengar this word ? angkat tangan ! yang tak pernah dengar word ini memang nak kena ketuk haa :))

adakalanya , people outside there tidak perasan akan kewujudan blog kita . so , we have to do something which is BLOGWALK ! blogwalking is like , kita singgah daripada satu blog ke satu blog yang lain . bila kamu semua berblogwalk , make sure you leave either comments at the entries or shouts at the shout box . dengan cara itu , that blog owner akan tahu kamu pernah singgah ke blog berkenaan . 

rajin rajin kan laa diri berblogwalk ya , leave some comments or shouts at others blog . tujuan nya hanya laa satu , to let other people tahu akan kewujudan blog kamu . andaikata entry kamu bagus , tapi tiada siapa tahu akan kewujudan blog kamu itu , akan jadi satu kerugian kann . 

with this , sama sama laa kita rajin kan diri berblogwalk ya . cari laa masa , or curi laa masa untuk kamu berblogwalk. ame percaya pada kuasa blogwalking , anda pula bagaimana ? ;) 




31 Responses so far.

  1. emmajean says:

    betul..betulll...Emma setuju !!!

  2. wahhh.tu ke rahsia nyer..ahahaha..

  3. Nanti dapat kawan baru masa blogwalkingg :D

  4. hee tau xpe..
    lagi 1 jangan malas nak komen

  5. zie_ira says:

    yeah,,betul tu,,kuasa blogwalking tu power ,,ira pernah tak BW dalam sehari,,memang tak gerak2 la ira nye follower,,tapi bile ira rjin bw,,kompem tiap mase bertambah follower n coment,,^^

    INI KISAH MISU2 DAN SI GEDEK

    DOORGIFT comel sesuai tuk majlis istimewa anda,,^_^

  6. cik pip says:

    congratz..bru je nk berkmebg..:P

  7. mesti la bertambah...tambah sy lagi sorang jadi kan no 879...hihihi

  8. Luqaz™ says:

    smstinya kuasa blogwalking sgt kuat...haha.. mostly follower aku dpt dgn bw.. nice entry :)
    -www.luqaz.com

  9. pergh..thu xpe,betul le tu kata "sgt setia".kompem la pasni adik abg leading abg. ;)

  10. well abg stalker :) haha. fya pemerhati yg hebat kot. haha. sites lah. hr2 msuk blog ame. cnfm btmbh ouh. tp, rsny, sbb ame ni rmy pminat. 2 mkin lm, mkin btmbah. kan ame kan ? haha.

  11. Yup dik...itulah kuasa BLOGWALKING.

    dah terbukti!

  12. kemboja says:

    hari ni follower kamu btambah lg.. waa sy follower kamu yg ke 888.. ong ong bak ni..hihi salam blogwalking yer..

  13. btol3... iejam stuju... btw thanxx blogwalking kat blog iejam... huhu....

  14. ame, awak punya dashboard pun masih yg lama ke? peliknya. cmne lak jadi cmtu ya?

  15. yup. memamng susah nak guna. nak edit html pun xleh. susah nak carik mana button dia.

  16. muz says:

    benda yang betul dan saya menyokongnya... :)

  17. aanie says:

    setuju!! kena bw br org perasan kita...

  18. blog walking ea?orait akan digunakan.masih baru.i'm ur 895 follower.cool blog :)

  19. blog walking ea?orait akan digunakan.masih baru.i'm ur 895 follower.cool blog :)

  20. blog walking ea?orait akan digunakan.masih baru.i'm ur 895 follower.cool blog :)

  21. hey, sempoi je blog you :)

    patut la ramai nak follow.. hehe following you too.. nanti senang nak blogwalking kat sini lagi.. :D

    BYE ;)

  22. pehhhhhh dah nk dekat seribu sehh ! pehhhh !

  23. CikMiMiey says:

    CM setuju seratosperatos !! huhu
    nak jadi org hebak kene la rajin2 kan ^_^
    follow ame ! keep it up !

  24. yeaahh ! jadi mari kita rajin2kan tulang tgn kita tuk bw :D

  25. LuN@_aiDi says:

    tq datang singgah my blog n kasi komenkomen cket^___^ really appreciate!

    u too.. very nice blog! n tersangat ler unik nama blog^^ i loike!!

    btw sy follow disini^____^ jom baca entri baru diblog sy..

    JOM JEJAKI NEW ZEALAND!!