ShoutMix chat widget
Hide your ShoutBox

jom SENYUM bersama Shazny Salleh !

Posted by Amir Aidid - -

happy 09 July semua . LOL . 

haa , orang kat luar sana tengah sibuk sibuk berBERSIH kann , ame duduk rumah goyang kaki update blog , aman sahaja bukan ? HAHA :)) as kita semua sibuk sibuk berBERSIH yang kuning itu , hari ini ame nak join satu contest . psst contest ini pun ade kuning kuning gak tau *bisik bisik* , tengok nie haa ...

haa , kann kuning nie . HAHA . so , for those yang nak turut serta contest kuning ini , CLICK saja pada banner ya ! 

gigih edit , berpolaroid bagai haa . tapi still jelas kan senyuman ame itu ? ;)

sedikit info mengenai gambar diatas , wanita disebelah ame itu merupakan classmate ame , tapi ame panggil dia kakak ya tuan tuan dan puan puan , Azeera Ahmad nama dia . ;) pada hari berkenaan kebetulan kami memakai warna purple , seriously memang tak rancang pun . kebetulan saja ya :)

haa , seikhlas hati dah senyuman ame tu . the truth is , ame tak berapa reti nak senyum sangat laa you all . HAHA :)) kalau kamu perasan most of my pictures yang ada di Blog ini mahupun Facebook ame , jarang sangat ame senyum , gambar buat muka banyak laa . :O

ohh kena tag dua orang ya , ame nak tag Cik Sangat Setia , Faris Syazwan dan Azeera Ahmad sendiri . HAHA :)) and im done ! yeay ! :) ame dah sertainya , anda bila lagi ? :\




38 Responses so far.

  1. waaa menarik la senyuman anda ^^,

    semoga berjaya ya !

  2. haha senyum jugak tu .. okay r ^^

    btw gdluck bro~

  3. ceh ! dia tag ! baru nak tag dia. haha. oke2. bisa di atur :)

  4. menarik2.. ;) ame,ehem..cantik yg kt sebelah.kim slm eh..wawawaa ;))

  5. bolehlah di panggil senyum. hehe


    moga sukses ya, hehe ;)

  6. pic senyum adik nutella ni sudah pun di view...thanks for joining...hehehe

  7. faLiaa says:

    hihi...senyum tu sedekah..senyumlah selalu ^^,salam ceria n salam perkenalan ya

  8. IeraAzizi says:

    tetibe tergoda gan senyuman itu...huhu

  9. cIk PikA says:

    gud luck ame!!! :) membalaz kunjungn ame.. :P law ame mng.. kongsi2 la adiah ngn pika ye.. kui3

  10. fiQ'Ra says:

    lorr~ dak uitm ke? hehe.. tgok matrik card sama lak dgn saya...kui3~ nway gud luck erh ;) jom klik cni & komen erh ;)

  11. hi ame.. thanks singgah :) good luck to u too :).. salam perkenalan, btw are u from uitm.. same here.. i'm also from uitm shah alam, tgk matrik card anda..

  12. amboiiiiii....sweet gile..patot senyum..heheh

  13. tq singgah tgk entry jom snyum sy tu,hehe btw...gudluck gak..;)
    take care too ok
    p/s : yg pntg ikhlas snyum,hehe

  14. hee :D semoga berjaya juga cik ame :) una join pon saje2 je , mane tahu ade rezeki kan ? hahaha ^^ tak sechomel en.ame kann ? huhu ^^

  15. hepp :)
    tq for wishing the luck fr me.
    so now im wishing the luck fr you hehe.. Good luck my fren :)

  16. ok fyka kalah la macam neyyyyyyyyyy

  17. sngt manes la..

    i like...!!!!

    gud luck tuk kamu juge yew..

    thanks singgah blog ktew..

    (^_^)

  18. singgah sini balik. moga2 menang okay :)
    ajeerah menang hadiah pompuan ame menang hadiah lelaki. amacam? hahahahaha. angan2 lebih :P
    apa pun best of luck :)
    take care

  19. hye ame.. thnks for visiting my link... great smile.. gud luck ya... have a great day too n take care.. :)

  20. senyum ame, awek kat tepi..hee( juz kidding) anyway, gud luck too! :)

  21. oPiE iSa says:

    singgah sini juga, apa ni, tak aci, senyum ni terlalu ok.. mesti awak menang,.... Haha...

    =P

  22. kacak luar, kacak dalam, kacak sana sini,,,
    senyum :)

  23. ehemm makwe ke tu.:P

    GOODLUCK YA PUCUK UBI hahaha. :P

  24. er . comel senyuman die . confirm menang . :o

  25. senyuman itu penuh maknakah?hehe

  26. hai,nadia singgah tengok orang senyum!!! =)

  27. says:

    singgah sini dari contest yang sama =)

  28. hehehehe....purple is always nice!!! plus extra shining colgate smile... lagi umphhh!! good luck :)

  29. huhu...visit back..
    ahah,senyum jgn x senym!!
    gud luck ye 4 the contest!!

  30. SuzaDin says:

    not bad ,,, u are cute i think hehehe

  31. hyee. komen disinie.
    ecehh, letak pic ngn ehem2 dy lahh. haha. goodluck ya bro! :D

  32. singgah sini tgk En.Ame senyum :)