ShoutMix chat widget
Hide your ShoutBox

Penemanku Dikala Sunyi .

Posted by Amir Aidid - -

hello everybody ! 

semalam sedang ame online berseorangan di bilik , tiba tiba pintu bilik ame ditolak . pergghh , mahu tak terkejut kann . pintu terbuka , tapi tiada orang . rupa nya , si kecil ini mencari teman untuk tidur . HAHA :)) ini mesti mama dah tutup pintu bilik awal awal kann , thats why awak cari ame kan ? ;) pandai ehh , dah tak ada siapa , baru laa terhegeh hegeh cari ame , kalau tak pandang ame pun tidak . 


haa , itu laa si kecil yang ame maksud kan . like seriously kalau mama ada , si kecil tu pandang ame pun tak nak tau . lalu depan ame siap angkat angkat muka lagi . haa , semalam mama tutup pintu bilik , baru kelam kabut dia cari ame ! si kecil ini penakut , kalau ame switch off the light , mula laa dia mengiau like crazy . gediks much ohh ! HAHA :)) tengok laa tu , nak sangat ada orang teman , sebelah lappie ame dia baring , siap peluk lappie lagi tu . tak bagi ame beralih tempat katanya . :O

kadang kadang ame tersenyum sendiri tengok gelagat kucings ame ini . bukan apa macam macam kerenah mereka . yang tak nak keluar rumah ada , yang takut gelap ada dan macam macam laa . terhibur juga hati ini dengan adanya mereka disisi . :) tiada lagi laa malam malam ame sepi , kerana mereka sentiasa ada menemani ame . :) terima kasih kucings . alaahai , maklum laa orang tiada adik beradik kann , dengan kucings pun jadi laa nak sayang menyayang ! HAHA :)) 

psst , Nuffnang bagi ame BE lagi !
THANK YOU SOOO MUCH NUFFNANG !




10 Responses so far.

  1. alolo comelnya kucing dia tido...
    ok la ada peneman...
    ;)

  2. TeAqArH says:

    conel je kucing tu tdo,,pandai dya wat trick x bf ame lari jauh2..

  3. A N E F F says:

    kenapa kucing kau kene ada S ? :/

  4. comelnya kucing tu tdo... nice la...

  5. Awan says:

    kucing memang buat kita terhibur

  6. tomeinyer kucing~ meh nak tiom2 haha..

  7. alorh tomeynye kucing dye..hehe.. :D

  8. A M E ! says:

    to eazy ; somell kann . selain itu saya ada peneman lain juge . lalala ~

    to teaqarh ; HAHA . tu laa pasal . siap peluk lappie tu lagi . haiyoo . dengki much .

  9. A M E ! says:

    to aneff ; tolong promote blog kamu sekali . HAHAHA . *tetibe*

    to permata biru ; kann . somel kot . nice ? thanks . HAHA .

  10. A M E ! says:

    to awan ; yes ! betul tu . ame sangat sangat terhibur tengok kerenah mereka . nak nak kalau mereka bergaduh berdua tu .

    to aman ; alololo . kucing je comel ? tuan kucing ? lalala ~HAHA