ShoutMix chat widget
Hide your ShoutBox

AND I CHOSE THESE BLOGS FOR TODAY ! # 3

Posted by Amir Aidid - -

hey semua . bertemu kita sekali lagi ! *lambai lambai tangan*

HAHA . motif sangat kan main lambai lambai tangan . :)) well , as you all know blog ame ada RUANGAN ini kann ? so , hari ini ame akan menaikkan dua lagi blog pilihan ame untuk hari ini ya tuan tuan dan puan puan .

dan blog blog itu adalah ... 


haa , tengok itu nama blog dia . :O menarik bukan ? ohh lagi satu , ame suka background blog ini ada robot and rocket . somell sangat ! :))


Datin Tyka ada header gerak gerak ! ame nak juga macam tu . :\ ame suka cara penulisan Datin Tyka ini ya . nice ! psst , tapi ame selalu jadi silent reader je kat blog Datin Tyka ini . huhu .

so , dah ada dua blog menarik untuk diterjah hari ini kann ? tunggu apa lagi , JOM TERJAH MEREKA !




8 Responses so far.

  1. due due comel! waahh nk jgak jadik blog pilihn.. ahhah tak malu ;p

  2. tyka says:

    thanks ame... huuuu.. terharu

  3. AZTIQAH says:

    aww!!blog mereka terbaik..nk jgk nk jgk..hehe

  4. tyka says:

    http://sitiatikah.com/2011/06/30/terima-kasih-ame-elms/

  5. baru kenal datin tyka..
    gath yg lalu..
    xD