ShoutMix chat widget
Hide your ShoutBox

Umar Faruq : Bloglist Dan Review .

Posted by Amir Aidid - -

i cant sleep and i dont why . there are sooo many things yang berpusing pusing dalam kepala ame ini . nak tenangkan diri ame join laa segmen from Umar Faruq ini . waa , banyak sungguh segmen Umar Faruq yang ame sudah join kann . HAHA :)) 

kepada anda yang ingin turut serta , click pada banner ya . ;)

segmen kali ini is all about Bloglist Dan Review . haa , syarat nya , ame letak UmarFaruq.com dalam bloglist ame , then Umar Faruq sendiri akan review blog ame , gitu kann ? menarik juga blog ame kalau direview kann , oleh Umar Faruq lagi . ;) HAHA :))

maaf laa gambar ini dengan background blog dah bersatu pule . :\

haa , itu ame sudah letak kan UmarFaruq.com di Sudut Bacaan Saya bersama blog blog lain yang ame sering kunjungi . waaa , menarik tak ? menarik tak ? :O dan sekarang tidak sabar rasa nya untuk tunggu Umar Faruq review blog ame ya . HAHA :))




4 Responses so far.

  1. sama lah tak leh tido jugak..huuhhu...

  2. rajin betul ea di buat segmen...

    ;)

  3. A M E ! says:

    to alif ismail ; laa , kenapa tak leh tidur juga nie ?

    to eazy ; haha . umar faruq rajin buat , ame pule rajin join . haiyakkk . :D

  4. macam best jak ni :) hehehee~ ade lg x blglist n rview ni . hee~