ShoutMix chat widget
Hide your ShoutBox

The Sins of The Day !

Posted by Amir Aidid - -

salam Ramadhan pembaca sekalian . 

merujuk kepada title diatas , Sins adalah dosa-dosa and The Day adalah hari ini . tajuk entry ame kali ini adalah Dosa-dosa Hari Ini . :O haa , melopong kau . bulan puasa adalah bulan sangat mulia , bulan yang kita harus melawan dengan segala hawa nafsu , tapi ame akui sebagai seorang manusia ame masih gagal untuk melawan hawa nafsu ame sendiri . nak kata syaitan , mereka semua dah kena ikat disana . :\ kann ?


and these are my sins of the day . :\ dont blame the boy , he just love it ! bak kata Aman Ibrahim kann . dah sekali lagi , ame tewas dengan hawa nafsu ini . okayy , the black shoes tu untuk ke kelas for formal day next semester *yeah right* and few hours after beli the black shoes ame jumpe zebra-print shoes tu , the zebra-print is my current orgasm , why should i say no . so i grab it as well . 

pada mulanya Mr. Sepupu mengajak ame keluar , kata nya temankan dia for shopping . well , temankan bolehh laa . nak shopping sama sorry i said *konon kann*. so , we went to AEON Bandaraya Melaka and as soon we get there , The Padini Store boleh pule buat SALE for 50 percent per items . all stuffs in that store for 50 % less . who will say no or maybe next time ? tell me now !


Mr. Sepupu beratur like setengah jam . :\ dah laa ramai orang , cashier agak lambat pule tu . and most of them loratt bayar using their 'magic' card , ada yang decline laa , ada yang over limit dah , but mereka boleh cakap , cuba lagi dik , cuba lagi please . then kami yang guna cash money ini , bila nye nak dilayan kalau asyik cuba lagi cuba lagi . grrr . after bayar laju laju kami keluar dari Padini Store tersebut , takut terpandang benda lain pule :\


next store yang kami masuk adalah F.O.S . and ame terpandang this susunan of shirts with colors yang menarik , i will definitely grab them all . i dont know why , but ame rasa agak menarik bila warna warna ini disusun sebegini rupa . what do you think people ? santek kann . :\ *drooling* tapi kami tak grab apa apa pun dari F.O.S ini . tengok tengok saja and buat bising and ...

   
bergambar . harus laa kan . :) yang berbaju putih itu laa Mr. Sepupu ame . kami sebaya , tapi Mr. Sepupu lagi mature and lagi tinggi and lagi nakal and sooo many other lagiss . HAHA :)) lepas dah ambil gambar , laju laju kami keluar dari F.O.S tersebut . next destination , makan ! eh silap . puasa kann . :\ maaf maaf tersasul pule . ;)

bulan Puasa adalah bulan ame spend masa dengan sepupu , entry INI pun ame hangout dengan mereka juga . :) bagi ame sama saja hangout with friends or with sepupu . dua dua sama meriahnya ! ;) tapi yang best nye keluar with Mr. Sepupu , i dont have to drive , dia datang jemput . auww ! HAHA . okayy , im done here . Selamat Berbuka sebentar lagi dan ingat pembaziran itu satu dosa ya . ;)




12 Responses so far.

  1. awwww..

    i like that animal print shoes..

    gojes..

    ekekke

  2. woooaahh.! shopping sakan ame. :D

  3. *drooling* how come you could found cool stuffs first than me ! argh !

  4. Luqaz™ says:

    wah kasut baru.. pinjam nk pakai raya blh? haha

  5. pergh...kasut x menahan!ame lawan tauke la..=='

  6. ahha. sama lah. hari tu konon nak teman kawan. last last sama naik membeli. dengan sale bagai nya. sumpah rambang mata. HOHO. tak tahan godaan betul. keh keh