ShoutMix chat widget
Hide your ShoutBox

Want Barbie Doll For Raya :O

Posted by Amir Aidid - -

salam hujung minggu semua . 

whats your plan people hujung minggu ini ? staying at home ? hangout with friends before Ramadhan ? or tukar langsir di rumah for Raya ? *awal* :O HAHA . so , ame nak kongsi with all of you about last night . last night me and my cousins went to Jusco . *eleh pi Jusco pun nak cerita kat blog kann :\*

well , saja nak mengisi masa terbuang di malam hari . we went there after Maghrib and like jam 12 baru sampai rumah . singgah makan makan and borak borak some more . maklum laa , kami sepupu jarang berjumpa . masing masing sibuk with their stuffs and so do i . :) bila ada peluang dan kesempatan macam ini , kami guna kan sebaik mungkin . 

bergambar ketika kereta sedang bergerak sangat perlu ke ? :O ntah laa . HAHA . what do you think ? nowadays , people sangat suka bergambar depan cermin yang besar besar , depan cermin di toilet =..= , dalam moving car . lagi lagi ? kann , betul tak apa ame cakap ? so , which one is yours ?

 pantang jumpa cermin haa , laju laju keluar phone , pose and snap ! baik ame mahupun sepupu , sekepala katanya . HAHA :)) its like , ohhhmaigod cermin cermin ! *raba raba pocket cari phone* kann ? elehh , kamu pun sama kann ? ohh , and something bout that Cool Blog on my hand itu , sangat pahit hokeyy , its Chocolate tapi pahit nya lain macam ! worker at Cool Blog tu terlebih letak chocolate mungkin ! 

 sedang my cousins pilih baju for Raya *awal kann* ame pule melarikan diri ke Toys Department and mata ame terpandang Barbie Dolls ! and first of all , please dont get me wrong ya . ame membesar with clothes , my mom seorang tailor and business women berjaya hokeyyy . well , me and my mom sangat minat sama Barbie Doll . go to hell with the Doll but , kami memerhati ketelitian jahitan clothes yang dipakai oleh Barbie itu . got it ? kamu ada all the kesabaran to jahit clothes kecil kecil itu ? i bet , NO right ?

after that Barbie Dolls , ame pusing pusing some more kat Toys Department itu and its my very new addiction ! Cars jyeah ! dont you think all the characters in that movie are cute ? they are soooo cute hokeyy ! and , i already told my mom yang ame nak start collecting all the characters from that movie , and my mom was like , "hello hello , you are now 20 years old my son" *tepuk tepuk my bahu* :\ 
"hokeyy mom", i said .

okayy , enough with the last night story . *clapping hands* :)) before ame menutup tirai , ame nak tanya , Hows Your Ramadhan Preparations so far ? and ame nak mandi dulu ya , nak hangout some more . later dah puasa kena kurang kan hangout . HAHA :))




7 Responses so far.

  1. cucu umie says:

    semalam ayie jalan2 juga dgn mber..sgt2 best woo jalan..btw, selamat menyambut bulan ramadhan

  2. Suhazli says:

    haha nasib tak beli je doll tu..

    puasa taun ni sederhana jek..risau untuk prepare masuk u..huhhh!

  3. ame oo ame..adik abg jgn nk main barbie doll plk ek.main la yg ekstrem2 je.bru syok~


    kim slm kazen2 yg cute tu ye. :D

  4. selamat berpuasa
    nak 1 barbie doll.. xD

  5. mahal ohh barbie ! aku penah split-kn barbie punye kaki , kesiann sampai rabak aku split-kan =.=