ShoutMix chat widget
Hide your ShoutBox

Salam Ramadhan Semua !

Posted by Amir Aidid - -


sempena tiba nya Bulan Ramadhan ini , ame mengambil kesempatan ini untuk mengucapkan selamat berpuasa kepada semua umat Islam ya .

sebagaimana yang kita ketahui bulan puasa merupakan bulan yang paling mulia , bulan yang digandakan pahala nya . jadi , apa kita tunggu lagi , ganda kan amalan kita , tingkat kan kebajikan kita . nescaya ada ganjaran untuk kita yang telah dijanjikan oleh Tuhan .


besar hati ame menerima datang nya Ramadhan kali ini , dan ame harap kamu pun begitu juga . 

Salam Ramadhan 1432 H , 
ikhlas dari saya , Amir Aidid 




23 Responses so far.

  1. salam ramadhan.. puasa bagi penuh yea bro ekeke..

    http://asyrafasnawi.com

  2. salam Ramadhan juga..selamat menunaikn ibadah puase..nak share link ni ye..

    http://wwwzuemygen91.blogspot.com/2011/07/ramadhan-yang-pertama.html

  3. nama sdp!hahaha


    selamat berpuasa,ame..:)

    abg hrp ini bkn ramadhan terakhir utk abg..

  4. salam ramadha dari cik sakura dan family..

  5. fieha says:

    salam ramadhan..jom banyakkan amalan di bulan mulia ni :)

  6. NurFahz says:

    selamat menjalani ibadah puasa..semoga kita beroleh keberkatan dariNYA

  7. Suhazli says:

    salam ramadhan juga dri hez..

    sahur jangan lupa lak..berbuka ala kadar je..hehe

  8. Selamat menyambut Ramadhan al-Mubarak.. =)

  9. salam ramadhan ame...
    puasa jgn tak puasa..
    xD

  10. salam ramadhan n selamat berpuase.. moga ramadhan tahun ini lebih baik dr tahun sebelumnya ^_^

  11. Fad says:

    slmt beribadah..:):)jgn ponteng posa ek.ek..hehe

  12. ramadan mubarak...jangan ponteng puasa ye...ehehehe

  13. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    السلام عليكم ورحمة الله و بركاته
    أهلا وسهلا يا رمضان!! ... رمضان كريم
    ”Selamat Berpuasa & Selamat Berbuka
    firestartingautomobil.blogspot.com
    bukandoktorveterinar.blogspot.com
    ~~~~~~~~~جزاك اللهُ خيراً~~~~~~~~~~~~
    Jom Terjah entry terbaru ??
    tip servis motorsikal kupcai scooter

    ayam sambal nasi beriani,
    enak diratah nanas paceri,
    hari raya tidak bererti,
    jika puasa hanya sehari..

    Cendol, katira, laicikang air tebu,
    Murtabak tapai roti jala capati,
    Kehadiran Ramadhan menyentuh kalbu,
    Moga keinsafan bertandang di hati.

    Ramadan bulan yg mulia..
    Tertutup pintu-pintu neraka..Terbuka pintu-pintu syurga..Syaitan-syaitan dibelenggu

  14. Zamri A. says:

    Lagi 10 hari tinggal nk raya, how's persiapan raya? :)