ShoutMix chat widget
Hide your ShoutBox

Durian Oh Durian !

Posted by Amir Aidid - -

happy Sunday people !

istilah Langkah Kanan masih lagi boleh digunapakai ya tuan tuan dan puan puan . ame rasa kamu semua tahu maksud Langkah Kanan kann ? kalau kamu semua tahu , bagus bagus . so , motif laa tiba tiba ame mention about Langkah Kanan kann ? nie , semalam sepulangnya ame dan parents dari membeli belah , kami singgah ke rumah nenda . :) rindu nenek dan datuk ame ! 

kebetulan Aunty dan Uncle ame ada sekali di rumah nenda semalam dan mereka bawa DURIANS ! ohhmy , dah laa lately ini ame mengidam buah buahan tempatan . HAHA . hari tu , tak pasal pasal ame minta papa belikan buah manggis . :\ HAHA .tak dapat manggis tapi untung laa ame dan parents dapat merasa durian semalam ! grrr . terima kasih Uncle and Aunty sebab beli durian and makan ramai ramai !


ohh lihat laa isi durians yang kuning dan gebu itu ! grrr . ohh sungguh sedap ya tuan tuan dan puan puan rasa durians itu . my sepupu said , 'alaa dah siap kopek , sedap laa kau makan !'  i was like , agak laa . HAHA :)) kalau nak kopek sendiri , memang cedera parah laa tangan ame . tak reti ohh . :\


tengok laa ame yang menyelerakan itu . ehh , maksud ame , durian yang menyelerakan ! HAHA :)) ohh sedap nya . :O dah lama actually tak makan durians ini , sekali dapat semalam , berulas ulas ame makan ya . :)) and cukup laa cerita pasal durian ini , ame buat kamu drooling tak ? craving ? yes , agak dah ! HAHA .




16 Responses so far.

  1. abg pun mkn durian smlm ;)lps kempunan.

  2. dah lama tak makan durian..hihi.

  3. A N E F F says:

    rumah nenek sebelah je pun lama tak jenguk ? -.-

  4. A M E ! says:

    to syahmifikri ; sangat sedap ohhkayy ! HAHA . terliur kot . HAHA .

    to abang ; ye ke ? auww . masa laa kita . HAHA .

  5. A M E ! says:

    to afiqazizan ; dah lama ? kalau mcm tu , kamu kena laa cari durian and makan ! terliur tak tengok gmbr ame tu ? HAHA .

    to aneff ; tak sempat laa . dekat memang laa dekat . hah . ye ye , lepas nie saya visit nenek selalu ya . :)

  6. A M E ! says:

    to ika ; sangat sedap ! HAHA . undeniable ! :))

  7. Rai says:

    durian!!!! aritu balik kampung tak dan nak makan sbb durian belum gugur..langkah kiri betul!

    thanks ya datang singgah dari gegar blog july :D

  8. waaa...durian!!
    mengidam ni! hikhik =)

  9. EYFAalias says:

    apesal hari ni bw ramai sgt cerita pasal makanan ni? mcm tau2 je eyfa puasa. ciss! Eh. Abang Stalker! hye hye! hahahaha

  10. Durian sarawak mahal tahap dewa!! tak mampu den nak beli...huhu

  11. dtg cni nk mkn drian..ade stok ag x??

  12. sedapnya.. alyn jugak yg x dpt2 lg nk mkn durian.. hehe