ShoutMix chat widget
Hide your ShoutBox

Pil Puasa Kini Di Pasaran !

Posted by Amir Aidid - -

salam sejahtera semua . 

syukur kita dapat bertemu dengan bulan mulia , Ramadhan sekali lagi . diharapkan agar Ramadhan kali ini penuh makna ya tuan tuan dan puan puan . hari ini merupakan hari pertama kita berpuasa , right ? bermacam macam kerenah on the first day of puasa and ame banyak terbaca di twitter , facebook mengenai status status perut berkeroncong seperti di bawah ; 

; nyesal tak train puasa before , right now perut nyanyi lagu Madah Berhelah by Ziana Zain .
; salah you laa nie tak kejut sahur , haa , kan i dah lapar .
; seksa laa duduk dalam office nie , Chinese depan aku nie selambe je lunch . :\

dan bermacam macam lagi status yang rata rata nya mengelikan *gelikan hati , kelakar tau , bukan geli macam tengok lipas tu* hati dan perasaan . HAHA :)) like seriously , ame gelak baca those status . ye , ame di sini pun perut berkeroncong juga . and no worry ! selepas dari hari ini , no more perut keroncong ! haa , nak tahu kenapa ? kalau nak tahu , kamu digalakkan untuk menonton video dibawah ini ya . ;)


so , macam mana ? berminat tak dengan Pil Puasa itu ? jika kamu berminat , sila hubungi Pengedar Utama kepada kamu yang ingin membeli untuk diri sendiri . and kamu juga boleh hubungi Kilang Penghasilan jikalau kamu ingin menjadi pengedar di kawasan kejiranan kamu . HAHA :)) 




entry ini adalah gurauan semata mata
tiada kena mengena dengan yang hidup mahupun

yang sudah meninggal dunia .
terima kasih .




6 Responses so far.

  1. hadapi bulan puasa tanpa pancaroba =..=

  2. haha. kalau ta bace abes td, mati2 syu ingt ade pil puase. ;p

  3. ame,perut berdondang syg eh dik? :P


    pil puasa adalah kesabaran dri masing2 ;)

  4. hahaha.pnh tgk da vid ni before..lawak gile..kah kah kah!:)

  5. Macam-macam la... nak puasa pon ada pil ke? xpe hiburan je kan.. haha... biasalah, kalau bab makan nie, sume orang amik kesah ye tak... :)