ShoutMix chat widget
Hide your ShoutBox

Potong ! Dan Cuci . :O

Posted by Amir Aidid - -

salam Aidilfitri semua !

hari ini , perut muncett ame menunjukkan tanda tanda kurang sihat ya . 4 , 5 kali juga ame keluar masuk toilet ya tuan tuan dan puan puan . naik lenguh lutut ini haa ! :( okayy ame tak nak cerita bout ame keluar masuk toilet laa =..= , lets proceed with apa yang ame nak cerita hari ini . and today , ame keluar to get new haircut . auww . rambut ame sudah panjang dan merimaskan ya . :) but , sadly enough , uncle kedai gunting rambut itu , potong rambut ame senget senget haa . *nanges*


macam pendek sangat pun ye kann ? haiyakk . tak nak keluar rumah till rambut panjang semula laa . bila dah panjang nak pendek , bila dah pendek nak panjang pule kann , boleyy ? :\ but , this Wednesday ada date pule . auww . nak tak nak kena laa keluar dengan rambut pendek nie . :O HAHA . ohhkayy , done with the potong part , now , cuci pule . apa yang ame cuci ya , haa ....


si bontot besar ini laa yang ame cuci . maaf , ame memanggil kereta di atas as bontot besar . HAHA :)) kenapa ? ntah laa each time ame drive kereta ini , ame takut nak masuk kan garage di rumah , sebab ame takut bontot dia tersangkut . HAHA . ;) kereta ini dah kotor sangat dah . tayar semua penuh dengan tanah merah , plus ada tahi burung di cermin depan , and sangat banyak pasir pasir di dalam kereta . haa , kotor tak kotor tu ? :\

and , sampai saja di rumah selepas potong dan cuci , ame berlari lari anak ke toilet lagi . haiyoo , ame makan ape ya boleh sakit perut nie ? :\ 




9 Responses so far.

  1. hahaha...
    nice la rambut...
    abam pernah drive bonton yg lg besau tau...
    xD
    lepas je..
    xD

  2. ame mkn pds2 ke skt perut dik?


    -rambut cm pendek sgt je..haha.ok le tu,comel :)

  3. tak suka sangat drive pakai bontot besar ni. hikhik

  4. to eazy ; ye ke nice ? sedap kan hati ame je ehh ? haha .

    to abang ; ntah laa abang . last semalam ame makan , kuah asam tetel . :O tak pedas mana pun . :\ maaf laa , saya tak jaga perut ini . :(

  5. Hyundai Matrix dipanggil bontot besar..kalo Myvi lak??

  6. ena rjin2 cuci kereta...btw jge kesihatan,kalau dah sakit2 perut tak brenti2 tue gi ar klinik ye... :)

  7. to syazwan ; bontot besar laa best ! HAHA . tapi nak drive susah sikit laa . :\

    to adie ; Myvi ? bontot separa besar ? HAHA . :D okayy tak ?

  8. Suhazli says:

    haha..pelik2 je nama dia bagi..

  9. klau cmne, ak pun takut. kete kancil kan senang..kehkehkeh