ShoutMix chat widget
Hide your ShoutBox

good time with friends , miss them much !

Posted by Amir Aidid - -

selamat pagi semua !

kenapa title ame good time with friends ? well , sekarang ini ame sedang cuti for 4 months . 4 months adalah satu tempoh yang sangat lama bagi ame ya tuan tuan dan puan puan . and selama 4 months ini laa ame terpisah dengan rakan rakan yang ame sayangi . :) 

ame rindu akan mereka semua , nak jumpa , masing masing duduk jauh kan . and only Internet , mobile phones yang menghubungkan kami . maklum laa , zaman moden kann . HAHA :)) so , kami rancang sesuatu and ianya dipanggil Selaras kan Default Picture Anda ! boleyy ? HAHA . ame dan beberapa rakan ame sudah pun melaraskan Default Picture kami , tema kami kali ini , WITH PILLOWS ! 


ATTENTION ; this is NOT a GAY entry ya ! HAHA . me and my friends are having fun with our pillows throughout the Internet . sudah laa duduk jauh jauh , jarang berjumpa , dengan cara ini saja kamu boleh gelak gelak and have good time together . :) kann ? macam macam yang kita boleh buat throughout the Internet tu haa and Selaras kan Default Picture Anda merupakan salah satu daripada nya .

so , why dont kamu kongsi kan apa yang kamu semua buat bila berada berjauhan dengan kawan kawan anda ?

the truth is , ame sangat rindu kan mereka semua . *nanges* and oh , maaf kepada sesiapa yang kurang selesa dengan entry kali ini ya .




20 Responses so far.

  1. haha...nice entry for the sake of friendship...

  2. gamabr fesbuk kan ? haha. hebat korang. siyes muke aneff mnje giler :D

  3. Q E Q E N says:

    hi,

    HUHU. nice entry babe. well, saya akan call dia. top-up bebanyak. ajak dia hang out :)

  4. umie mia says:

    ummie pun rindukan kengkawan yang jauh dan kenangan zaman kolej dulu..hmmmm pepun thanks ye sudi singgah blog ummie ^_^

  5. haha..xde sape kata gay.

    ni entry bdk2 manja. ;)

    klu rindu webcam je la k.Jgn nangis dik.

  6. nnt bile masing2 dah abis belajar then working, mmg tak kan jumpa dah =,=" nak jumpa pon munkin setahuns skali je

  7. mcm mana nak webcam kalau lappy xde webcam :/

  8. haha.entri ala2 comell gitu..

    lelaki kalo kwn mmg bak kata org tu:setiakawan lah!laen halnye dgn pompuan..

  9. olololo.. cutenyer muka memasing.. sy pulak suka call lelama..

  10. nice entry...btw nak pinjam bantal bole?bole la..haha

  11. miss my pillow talk with my girls too!!!

    ohhh.. hai u! i drop by balik. thanx follow.. I budak baru belajar, kalau salah tlg tunjukkan.

    interested dgn location u.. puncak alam? i kat shah alam... =D

  12. ANEP:

    3G ke..?hehe..ssh le klu x de webcam.mcm lappy abg! ;(

  13. nur aziah says:

    hai... hahahahahaha... i dah follow ur blog.. nce to meet u..okeyh??? =)

    muke korang cunnn.. hekhekhek

  14. alolor cute pulak pelok bntal gitu hihi nice friendship like3x hihi