ShoutMix chat widget
Hide your ShoutBox

AND I CHOSE THESE BLOGS FOR TODAY ! # 7

Posted by Amir Aidid - -

salam Ramadhan semua . 

apa khabar adik adik , kakak kakak , abang abang semua , and makcik makcik ! erk , makcik makcik ada baca blog ame tak agak agak nya ya ? :\ kalau ada syukur laa . :) hokeyy , tadi ame baru saja melibatkan diri dalam salah satu segmen Uncle Ben kita . nak tahu segmen apa ? haa , leh laa CLICK HERE untuk maklumat lanjut . :)) dan sekarang ame nak kenal kan dua blogs yang menjadi pilihan hati ame untuk hari ini yaw ! 

and dua blogs itu adalah .... *kompang sounds , ehh , silap . drumming sounds*



haa , kenal kan Abang Stalker . siapa yang tidak kenal Abang Stalker angkat tangan ? :O dengan gaya penulisan nya yang sempoi dan menarik , membuatkan diri ini bernafsu saja apabila berada di blog beliau . bernafsu pada blog ya , bukan pada orang nya :)) pasti tidak kering gusi apabila membaca entries beliau . siapa baca entries beliau tapi tidak gelak , haa , something wrong somewhere laa tu . 



well , what can i say , ame sangat sangat selesa berada di blog Ninie Azriena ini , kerana apa ya ? ohh , blog yang agak ringan dan tidak semak dengan bermacam macam widget ya tuan tuan dan puan puan . psst , blog beliau warna pink tau , but NICE ! pink pink pun menarik hokeyyy . :)) and kebetulan , beliau sedang menganjurkan satu giveaway , CLICK HERE to know more ! so , for those yang tertarik nak sertai , why dont you join it . kann ?


haa , melopong apa lagi tu , ame dah list kan dua blogs yang menarik untuk diterjah hari ini . tunggu apa lagi ? mari TERJAH ! hamboi , semangat gitueww kann . HAHA . :)) 




7 Responses so far.

  1. EYFAalias says:

    fuyooooo! abang stalker. eh! ninie pn ada? hehee

  2. cucu umie says:

    mahu jalan2 kt blog ninie..blog bro stalker sh biase..

  3. bukan setakat makcik2.. mak mak mcm mak dara pun suka jenguk ke blog ni tau hehehe.. tahniah kpd yg terpilih =)

  4. fuiiyyyoohh,

    untunglah ada orang review =)

  5. oh bila kah blog ku akan d review oleh kamu.. :P

  6. izfanora says:

    hihi.. couple izfa di review kt sini lah.. patut lah dier glamour.. *jgn mrh yer abg stalker oi..

    ninie pun mmg izfa lama dh follow dier.. cntik blog ame.. :)

  7. a'a kelakar la si abg stalker tu..ayat lawak2..salam ziarah dari ur follower