ShoutMix chat widget
Hide your ShoutBox

Contest Saya Dan Kaca Mata !

Posted by Amir Aidid - -

Happy Weekend Semua . 

semalam ame di tag oleh Kucings dalam satu contest yang agak menarik bagi ame . bagi anda pule bagaimana ? ;) meh kita tengok sama sama meh contest apakah ia . *teruk nya susunan ayat ame* -__-"

haa , kepada sesiapa yang tertarik untuk melibatkan diri , CLICK saja pada banner !

menurut kata Miss Organizer , ini merupakan contest pertama anjuran beliau , jadi , mari laa kita memeriahkan contest beliau beramai ramai ya ! tak gitueww Cik Kiah ? HAHA :)) dan gambar ame yang loratt dengan kaca mata nya ..... *drumming sounds*

haa kau , sama loratt ame dengan kaca mata besar ! HAHA .

cerita disebalik gambar ;
ehh jap , sebelum itu kan , miss organizer ... ame punya kaca mata tak hitam , tapi besar . boleyy tak ? HAHA . okayy sambung cerita , ame dan rakan rakan menikmati makan malam kami di Restaurant KFC somewhere around Shah Alam . kalau tidak silap ame , during our final examination , ame dan dia dan dua rakan lain lepak lepak di sana . kan ada gap kan during papers , jadi kami mengambil kesempatan untuk release tension dengan lepak lepak ya . konon release tension kann . ;) HAHA .

so , ame nak tag AZEERA , EAZY and IZZAT

have a great weekend people !
take care and dont party too much ya .




11 Responses so far.

  1. kena tag!?
    ayyak
    hehe
    okay..
    saya buat ea..
    xD

  2. zieyzain says:

    ziey singgah n follow yah,..btw gud luck yah =)

  3. ayie says:

    slalu student lepak kat mcd.. sbb leh on9 skali

  4. muz says:

    gud luck ye, done follow u...

  5. iPai says:

    nice .. all the best for the contest ..


    balasan kunjungan utk 100 Followers dalam seminggu ..



    sudah follow balik ..