ShoutMix chat widget
Hide your ShoutBox

AND I CHOSE THESE BLOGS FOR TODAY ! # 6

Posted by Amir Aidid - -

salam Jumaat semua !

apa khabar kamu , kamu dan kamu diluar sana ? 

entry hari ini , AND I CHOSE THERE BLOGS FOR TODAY ! hari ini , ame akan kongsi kan kepada anda dua lagi blog pilihan ame ya . dua blog yang menarik ini harus laa kamu terjah selepas membaca entry ini ya . HAHA :))

dan ... dua blogs pilihan ame adalah ... *drumming sounds*


haa , siapa yang tidak kenal dengan Faris Syazwan ! most of his entries sangat sangat menarik hokeyy . ame selalu baca entries and best tau ! ;) ohh beliau juga merupakan kawan baik ame back at Puncak Alam and we always like spent time together . ;)


semasa kali pertama ame singgah di blog ini , i was like , amboii unik nye nama kamu ! Jerza . and now seriously , Jerza is now my next favorite name ! ;) nak letak kat anak ame laa akan datang . HAHA :)) 

haa , dah ada dua blogs untuk kamu terjah hari ini . so , apa tunggu lagi , JUM TERJAH MEREKA JUM
_________________________________________________________________

and before ame mengundurkan diri , ame nak beritahu kamu semua yang blog ame kini menyediakan ruangan iklan percuma untuk 10 jam ya tuan tuan dan puan puan . menarik tak ? menarik tak ? ruangan iklan tersebut berada di bawah header blog ame ini . kalau anda teringin untuk mengiklankan blog anda di sini , sila sila ! ame sangat mengalu alukan pengiklanan blog anda di sini ya . :)




14 Responses so far.

  1. somebody recommended to me to read your blog. yeah... it's worth. selalu ke wat blog preview camni?

  2. hik3.. will do.. dua2 lelaki hot! hahaha.. frst tym visit :)

    jemput singgah ANASAURUS :)

  3. Aliah says:

    both of them are my friends..hehe
    jerza my classmate time I form 6

  4. Afsar says:

    I'm honoured...thanks so much..
    I'll talk to you later bout my current situation..
    sorrylah byk yg tertangguh~

  5. bui dh tempekkan banner bui..hehe *_*

  6. yang si afsar nie memang kenal ^^ sellu terjah blog die =)

    moh la tinggal kan kutukan bernas d entry terbaru zana

    http://syazanasani88.blogspot.com/2011/07/saturday.html

  7. faris syazwan ne salu ektif kat sb kan?

  8. thanks visit belog schaze :)

    btw, belog kamu juga menarik,

    happy beloging! xP

  9. wah due2 blogger boys..girl x de ke??hihi

  10. to äþèéž™ ; haha . it such an honored to have someone recommended by blog to be read . ohh , dalam seminggu sekali ame akan buat blog preview macam nie . :)

    to aliah ; ohh okayy . no wonder laa kamu nampak baik with Jerza . sampai kan salam ame pada Jerza ya .

  11. to darkbatman ; haah haah . faris agak active di Sahabat Blogger :) ayie kenal kan ?

    to syaz@rozekt ; girls ? minggu depan mungkin . :)