ShoutMix chat widget
Hide your ShoutBox

BEN ASHAARI CARI BLOGGER !

Posted by Amir Aidid - -

selamat tengah hari semua ! 

hey *lambai lambai tangan* apa khabar semua ? hari ini ame bangun awal tau , kalau tak jam jam macam ini , ame berselimut lagi tau . *teruk tak ?* :O HAHA . so , sudah lunch ? ame tengah makan nasi ayam nie haa . nak sikit ? nakk ? japp ehh , 




haa , perhatikan nasi ayam ame itu ? ada smiling face laa . auww ! and senyuman itu untuk anda semua yaw ! nie sambil makan update blog , bolehh ? gigih nama nya nie . bukan apa , ame nak join satu segmen ini , anjuran Uncle Ben kita . kenapa tak habiskan makan dulu baru update ya ? tak nak ! nanti ame terlepas lagi segmen Uncle Ben . *nanges* HAHA :)) sebelum ame merapu dengan lebih lagi , lets proceed with the segmen ya , and dah dah laa tu tenung nasi ayam ame . nak lettew ? HAHA .


kenapa yang ame beria sangat nak join segmen Uncle Ben kali ini ya ? hal ini kerana segmen Uncle Ben kali ini dibuat ala ala segmen kenal kenalan gitu . HAHA :)) kata nya untuk blogger baru , tapi ame nak join juga . untung untung dapat kenalan dengan blogger baru diluar sana kann . ame mula kan dengan salam kenalan kamu semua ! nama saya ame dan anda pula ?

bagi ame , walaupun sudah berblog untuk beberapa tempoh , masih banyak yang perlu ame pelajari dalam berblog ini . berblog , semua orang mampu berblog , tapi tidak semua yang mampu berblog secara berhemah . giteww kann ? ;) hari ini , blog blog baru wujud seperti cendawan tumbuh selepas hujan kann ? apa yang ame nak pesan , terus kan berblog and dont stop yeah ! *ceh ayat macam blogger lama je , padahal sama je ame dengan mereka* :\


haa , cukup laa setakat ini , ame nak habis kan nasi ayam nie haa . keras pule kena angin . HAHA :)) and sekali lagi , ame ucapkan salam kenalan kepada semua bloggers yang ada outside there . and ame harapkan tunjuk ajar kamu dalam berblog ini . :) 




for those yang nak turut serta dalam segmen ini , jangan lupa CLICK pada header Uncle Ben kita yang ame letak di atas itu . ;)




59 Responses so far.

  1. salam perkenalan...jenjalan sini..dari segmen abang ben..(^_^)

    jom singgah sini..
    http://misschubbycheek.blogspot.com/

  2. salam kenal SR singgah dari blog Encik Ben..

    http://sinarraudah.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-mencari-blogger-baru-je.html

  3. salam empunya blog..
    ninie datang terjah dari segmen abg ben..
    salam persahabatan..
    eppy blogging ya (n_n)

    http://ninieazriena91.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

  4. CikHanis says:

    hye kawan baru :P dtg dari segmen Abg Ben.

    suke header tu.simple & comel!

    http://velogsweetmanes.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

  5. jalan2 usha2..n follow...=)

    http://angelzjourney.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-blogger-baru-jer.html

  6. balas kunjungan...n folo2...hehehe

  7. membalas kunjungan kamu...dan follow juga

  8. sudah follow sini sambil balas kunjungan..
    selamat berkenalan =)

  9. singgah sini lak..salam kenalan..;D

  10. singgah sini.follow dah lame :)

  11. AbiL says:

    hi. salam perkenalan. singgah dari segmen Encik Ben. Happy blogging!

    http://abilitusaya.blogspot.com

  12. Nazzue says:

    Salam dari hati...happy blogging yea!! :)

    Lepak sambil bersantai di NazZue.com

  13. maszull says:

    slm ziarah...
    http://maszull.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

  14. Poktekz says:

    salam kenal
    dari segmen yang sama


    http://sakitlahkonie.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

  15. Terjah sini semula ;)
    Tenkiu yaa ^_^

  16. yana says:

    salam pagi pagi buta (:
    follow cni.

  17. Shikin says:

    hi!
    terjah dari segmen BA
    sambil kenal , sambil follow ( ^^)v

  18. hye ame. dynda dtg bls kujungan. u've go a nice blog la, follow u with my pleasure :)

  19. baik laaah ame, saya Eza..chewaahh, nk perkenalkan diri plak...salam kenalan buat awak..Eza follow sini k..:)

  20. AdinLala says:

    Salam perkenalan dari saye, AL :D

    http://adinbeetles.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

  21. oli-go says:

    time kasih singgah..salam perkenalan..dh follow kamu =)

  22. Follow disaat menjalankan amanah Allah..

  23. yaya datang..yuhuuuuu

    datang balas kunjungan n folow..hehehe

  24. ding dong..selmt pgi
    dtg terjah sini kejap :D

  25. salam.. kenalan.. hii tq singgah blog ciksu...

    ciksu dh singgah sini n dh follow.. hope follow ciksu balik.. tq (",)

  26. salam kenalan dari nyzham
    jejalan dari segmen Encik BEN
    dah follow blog awak dah
    kalo sudi follow la blog saya plak

  27. Aziela says:

    salam perkenalan. Akak balas kunjungan.... menarik la kat sini...

  28. singgah sini, salam perkenalan dan membalas kunjungan kembali.. :D

  29. imnabila says:

    hye disana, sy disini.. heheh..
    singgah2 sambil berkenalan... :)

    dukacita sbb x sempat nak join segmen bro ben ni.. urrmmm...

    tp takpe..
    singgah2 la blog sy kalau ada masa yee.. :)

  30. Salam kenal, singgah sini dan follow juga....

  31. azu says:

    singgah n salam kenal!jemput singgah juga ye..
    http://azumie.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

  32. JuWita says:

    slam perkenalan......thnks dtg menerjah blog sye...hehe

  33. Salam perkenalan..masuk syif malam :)

    http://bloggermenjerit.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

  34. AyiLarimA says:

    hye... Mira dtg terjah blog ni.. :) mekasih ye cox singgah blog Mira tadi.. :)

    have a great day, take care ya :D

    http://aylliarimasiprincess.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html

  35. cik LOLA says:

    cik LOLA singgah sini..

    i follow u..:)

    singgah la sini
    http://kasuttinggiakuh.blogspot.com

  36. jalan sini dan follow skli.. =)

    http://botetdingdong.blogspot.com/2011/07/ben-ashaari-cari-blogger-baru-jer.html?showComment=1311383397313#c829710550957809835

  37. azrijohan says:

    taknak datang sini ke?

    http://azrijohan.blogspot.com/2011/07/liku-aku-seorang-blogger.html

  38. salam kenalan jgk !
    Have a great day too, yaa :)

  39. salam perkenalan jugak..ziarah kamoOo semula..:)

  40. salam
    abg ben hantar saya suruh singgah :)

  41. thanx singgah blog saya :)
    best idea cucuk tanam ni, macam berkampung la plak ... hehe

  42. Hello.. wa.. blog retis ..hehe :)

    Nama awak ame.. nama saya Dzarief.. salm kenal :D

  43. Ben w7 says:

    Ben w7 dh dtg.....
    siap follow skali.....

  44. Fara says:

    salam tuan punya blog :) thanks for droppign by at fruitheart. happy blogging ya

  45. bru dtg nk terjah.. sory sngt lmbt blas terjahan

  46. Rosniena says:

    hello bro,
    happy blogging

    http://mawarbiruairlaut-bicarakudanmu.blogspot.com