ShoutMix chat widget
Hide your ShoutBox

Jumaat Yang Menginsafkan !

Posted by Amir Aidid - -

salam Jumaat semua . 

ame nak kongsi dengan kamu semua apa yang ame jumpa ketika ame blogwalking semalam , jam 3 pagi kalau tak silap . haa , gigih kann ame berblogwalk , siap bagitau masa lagi haa ? HAHA :)) bukan apa kalau ada masa terluang , ame akan blogwalking , singgah dari blog ke blog yang lain . ame suka tengok kamu kamu semua menghias blog , dan juga cara penulisan kamu semua juga sangat menarik . tak macam blog ame nie , banyak benda merapu je , hiasan pun tak menarik kann ? kadang kadang , makan hati juga tengok blog yang santek santek nie . ;)

okayy kita terus kan ya dengan apa yang ame jumpa semalam , 


haa , tengok tu ! word verification tu , the word was INSAF . terkejut juga ame ya semalam , maklum laa kita sebagai manusia kann banyak buat silap dan sering melakukan dosa dosa kann , tak gitu semua ? tiba tiba dapat pula word verify , with the word INSAF , gigil laa juga kann nak fill in word verify tu semalam . haha . :)

okayy tu je ame nak kongsi . take care and have a nice day ya people . :)




12 Responses so far.

  1. cucu umie says:

    dia suh tido tu jgn blogwalking pagi2 ..hehe

  2. hahaha insaf la kamu sbelum kamu diinsafkan wahai Ame..

    hari nih ja, dah berapa entry keluar??

  3. A M E ! says:

    to cucu umie ; HAHA . tu laa , seram sejuk juge tau rasa nya . HAHA .

    to aman ; amannn .. jangan laa takot takot kann ame . :\ *nanges* HAHA .

    hari ini , baru satu entry aman . ehem ehem , perli ame ya ? :O

  4. Insaff :) aduhaii, memang gigil jugak la nak tulis tu.. dalam bebanyak INSAF jugak yang keluar :')

  5. hahahaha..
    bole lah terkena word tu kan memang sentap

  6. A N E F F says:

    untung laa captcha tulis insaf =,=

  7. A M E ! says:

    to atiah zainal ; tu laa pasal . banyak banyak words laen , INSAF lak yang keluar kann . :\

    to cik najihah ; HAHA . agak sentap laa ame during that time , takut pun ada gak . HAHA .

  8. A M E ! says:

    to teaqarh ; HAHA . THANKS TAKUT KAN AME LAGI ! *lari lari nanges* HAHA .

    to mohd syahidi ; erk . :\

    to aneff ; HAHA . untung laa kann . :\ terkena batang hidung sendiri ? boleh ? HAHA .