ShoutMix chat widget
Hide your ShoutBox

Mega Bloglist Umar Faruq !

Posted by Amir Aidid - -

salam Rabu kepada anda semua .

seperti yang ame dah janji dengan cikgu ame , Umar Faruq yang ame akan join Mega Bloglist beliau , so ini laa entry ya . :) maklum laa orang dah berjanji , harus laa tunai kan janji itu kann ? tak gitu cikgu Umar ? ;)

click pada banner untuk turut serta ya .

sejujurnya ame tidak idea apa apa untuk ame coretkan disini . cuma ame berharap cikgu Umar masih mahu terima ame sebagai anak murid nya lagi ya , cikgu ? haha . bukan apa , masih banyak yang ame perlu belajar mengenai dunia blog ini . tunjuk ajar dari seorang yang berpengalaman seperti cikgu Umar amat laa saya harapan kann , gitewww kann ? :))

ohh , good luck ya cikgu Umar with your Mega Bloglist and good luck juga dalam berblog ini . sama sama laa kita berjaya ya . :) okayy laa , sampai disini saja ya cikgu , have a good day and do take care .

psst , hari hari saya singgah blog cikgu tau .
*ayat diatas bukan ayat bodek ya* 
HAHA :))




19 Responses so far.

  1. singgah follow yer.. selamat bknalan.. :)

  2. haha.. pengalaman tu takde la banyak.. tapi boleh la share stakat mana yg ada.. hehe.. jadi cikgu? sesiapa pun boleh jadi cikgu.. asal dia memberi ilmu, dia dikira layak dipanggil cikgu.. good luck!

  3. urrmm...dok pangil cikgu...ingat kan betul2 ler bor umar nie CIKGU..ekeke..ok2..btw..thanks kat kamu yer sebab dah terjah blog aye td..kiki
    copp2..lupe nak cakap..salam perkenalan dri aye (wanie)

  4. hai ame...thanks sudi singgah blog saya...datang skodeng sini jap...hehehe...

  5. hey ame.. CKJ singgah sini.. tgk blog ame.. good luck ame.:)

  6. A M E ! says:

    to farahin ; thanks sudi singgah blog ame . salam kenalan ya .

    to umar faruq ; baik laa cikgu , ame rasa untung dapat kongsi pengalaman yang cikgu ada tu . :D terima kasih cikgu .

  7. A M E ! says:

    to mrs. farhan ; thanks sudi singgah blog ame . :D

    to cik chipsmore ; amboi nama , menyelerakan . HAHA . ame memang panggil umar dengan panggilan cikgu . HAHA . :)) ohh salam perkenalan too .

  8. A M E ! says:

    to bintang hati ; haha . thanks sudi skodeng ame kat sini . HAHA . salam kenalan ya .

    to cik kay ; thanks juge sudi tengok blog ame . :D salam kenaalan juge ya :)

  9. hai ame...thanks sudi singgah blog liya...lia datang skodeng sini jap...hehehe...

  10. A M E ! says:

    to budak tinggi ; auwww . thanks sudi singgah blog ame juga . :) salam kenalan ya .

  11. A M E ! says:

    to faizlaster ; mudah mudahan . terima kasih ya .

    to zul fattah ; hey . thanks terjah ame . HAHA . :D

  12. CikAizA says:

    meoww... meoww... nak gula2.. hehhhe

    CikAiza singgah minggah... go go go sailormOOOn

  13. A M E ! says:

    to cikaiza ; waaa , ame dah gosok gigi laa . esok ya ame makan gula gula nye . thanks singgah blog ame . :)

    to wahida ; haha . salam kenalan juga . :)

  14. hola..cik sakura singgah kembali di blog anda..salam perkenalan dari cik sakura..

  15. iMBobo says:

    thanks ame sbb beri komen, rajin2 singgah lagi ye! :)