ShoutMix chat widget
Hide your ShoutBox

TERIMA KASIH NUFFNANG !

Posted by Amir Aidid - -

hello and happy friday to everyone .

earlier this year , ame letak kan iklan Nuffnang di blog ame . first week after ame letak kan iklan Nuffnang , ame dapat earning yang pertama iaitu RM 3 ! bayang kan betapa gembira nya ame , walaupun hanya RM 3 tapi kegembiraannya amboi , macam baru dapat cahaya mata . lalala ~

and from RM 3 dari hari ke hari , amount itu makin meningkat . :) syukur sangat sangat . boleh laa ame menyimpan kan ? kalau nak simpan duit belanja tu , alamat nye tidak le . HAHA . better for me untuk menyimpan duit kat Nuffnang tu . ;) 

so , as the amount keep increasing , semalam ame log in laa to my Nuffnang after a day tak log in . -___-" then ame perasan something . :O apa ya ? status Glitterati hilang ? ohh TIDAK ! bilangan pengunjung menurun ? ohh TIDAK ! nak tau apa yang ame dapat ? haa ....

click untuk tumbesaran yang lebih sihat ! hoho .

AME DAPAT BUFFERED EARNING YAW ! ohh ohh , atau dalam erti kata lain , PENDAPATAN TERUMPUK ! ame yakin all the bloggers outside there dah tau apa itu Buffered Earning (BE) kann ? so , tak perlu laa ame nak cerita lagi kan apa itu BE . buleh ? :)

THANK YOU FROM THE BOTTOM OF MY HEART NUFFNANG !





3 Responses so far.

  1. hehe..selamat meraih earn yg lebih pada masa akan datang

  2. A M E ! says:

    to menusuk hati ; terima kasih . yaa , mudah mudahan ya . :)

    to alif haris ; thanks alif . :)