ShoutMix chat widget
Hide your ShoutBox

Harga Diri Si Dia !

Posted by Amir Aidid - -

salam . 

each and every one of us , ada harga diri nya masing masing :) kann ? ohh talking bout harga diri , or maruah diri , semalam dunia blog digegarkan oleh isu yang agak sensitive . apakah isu nya ya ? tak perlu laa kot ame nyata kan di sini kerana ame yakin kamu kamu semua sudah pun mengetahui nya kan ? :)

mungkin ada sebab dan alasan kenapa si gadis berkenaan berbuat demikian kann ? lagipun kalau tak silap ame si gadis baru berusia 14 tahun , sejauh mana laa sangat kematangan minda si gadis 14 tahun nie kan . so , kita sebagai rakyat Malaysia yang rata rata nye sudah mature enough , sudah matang pemikiran nya harus laa bijak menangani hal hal seperti ini . kann ? 

ohh , dah terlanjur kita bercerita mengenai harga diri , si DIA ini pun ada harga diri tau . :) tapi harga diri si DIA ini buleh di calculate -___-" . huh ? macam ne tu ? HAHA . 

click gambar untuk tumbesaran yang lebih sihat ya . lalala ~

HAHA . nampak tak tu harga diri si DIA . HAHAH . :)) si DIA merujuk kepada blog ame ya . so this entry tiada kena mengena dengan siapa siapa pun samada yang hidup mahupun yang sudah meninggal dunia . okayy ?

so , you all pun nak kira harga diri blog you all ? you can CLICK HERE ya . thank you ! :) 


mind to share with me how worth is your blog ?
sila tinggal kan value blog you all di ruangan komen ya .
thank you :)




5 Responses so far.

  1. murah gila harga diri! RM 4,090.53

  2. A N E F F says:

    tak banyak pun .. 8 ribu lebey saja =..=

  3. A M E ! says:

    to syahmifikri ; okayy what . day by day , that value akan keep increasing tau . :) good luck !

    to aneff ; jual blog kau , lepas buat duit hantaran wey . dah gatal nak kahwin kan ? lalala ~

  4. alamak..xtgk btol2 pon harga diri tu..ternampak cityville on FB je..maen jugak ek..bez2~ hehehe

  5. A M E ! says:

    to kuku cawan ; HAHA . kamu pun maen cityville ? meh meh add ame be your neighbour . lalala ~