ShoutMix chat widget
Hide your ShoutBox

Happy 500th Followers !

Posted by Amir Aidid - -

salam . 

mungkin ada yang tertanya tanya kenapa blog ame di tutup pada sepanjang hari ini kan ? maaf laa atas segala kesulitan yang berlaku . ame melakukan sedikit pengubahusaian *huh , panjang nye , renovate laa pendek sikit* pada blog ame . ambil masa yang agak lama untuk edit itu dan ini , maklum laa ame bukan nya mahir sangat bab bab ini . huhu .


blog ame dan wajah baru nya . LOL . so , untuk kali ini ame mengunakan warna warna basic saja like black , white dan tambahan dua warna lain iaitu dark purple and yellow ! and what say you people ? it is NICE ? LAME ? or just DUHH ~ 

and pada pagi ini juga , ame menerima ame punya follower yang ke 500 . syukur ya , syukur . terima kasih ya , ame ucapkan kepada mereka yang follow ame , yang keep on commenting my entries , yang bagi ame bimbingan untuk terus berblog . bukan senang nak berblog ya , kena kutuk , kena critics , semua bakal kita hadapi , kena puji , jadi contoh , kena laa kita pandai handle , takot takot orang cakap kita poyo pula kann ?

buleh laa click untuk tumbesaran ya . 

malam nie 500 followers , target ame untuk dapat kan
1000 followers by the end of this year ,
mampu tak ?
:)




5 Responses so far.

  1. A N E F F says:

    mampu je ! lagi 500 je tuh :))

  2. A M E ! says:

    to aneff ; jyeah ! i will work it out ! :))

  3. mampu mampu..

    ehee.. tahniah tahniah..

  4. tahniah sebab dah 500 blog follower..(:

  5. A M E ! says:

    to couple Tshirt ; thanks ! doa kan ame ya . :)

    to afiqazizan ; thanks thanks ya . :) kamu pun good luck berblog .