ShoutMix chat widget
Hide your ShoutBox

SABTU , 28 MAY 2011 !

Posted by Amir Aidid - -


SABTU , 28 MAY 2011 , HARI PERSANDINGAN !

sebelum ame menulis , ame nak minta maaf banyak banyak ya . segala gambar pada Hari Persandingan ini masih ada pada Official Photographer ya . so , tidah banyak yang buleh ame tepek kan di sini . :) maklum laa di Hari Persandingan itu sendiri semua ahli keluarga sibuk dengan tugas masing masing . ada yang kena angkat lauk pauk , cuci pinggan , lap lap pinggan , kann ? kalau kamu pernah mengalami dan menghadapi sendiri majlis perkahwinan mungkin kamu akan faham . :)


this is what pengantin perempuan wore on that Hari Persandingan :) ohh , yang belakang tu pule Pelamin nye . santek pule ame tengok warna biru and puteh tu . :) 


haa , gambar kat atas ini adalah Barangan Hantaran daripada pengantin perempuan kepada pengatin lelaki . ame tak sure laa ada berapa dulung , later ame tanya pengantin perempuan ya . :) bukan apa , tak sempat nak kira laa ;)


gambar atas ini pula adalah Barangan Hantaran daripada pengantin lelaki kepada pengantin perempuan . cuba  kira , cuba kira ada berapa dulang tu . mata ame malam malam nie bukan nye nampak sangat -___-"

haa , lepas je selesai Majlis Persandingan , petang right after Asar kalau tak silap ame , kami semua berangkat ke Taman Seribu Bunga , Melaka for some outdoor photoshoot pule . 


haa , tengok tu , gigih pengatin lelaki meredah hutan belantara untuk dapat kan gambar terbaek . HAHA . hutan belantara ke ? -____-" yang penting kami begitu seronok bergambar di petang yang damai dan hening itu . angin sepoi sepoi bahasa . ;)


yang ini salah seorang daripada photographers yang terlibat dalam Majlis Perkahwinan ini . mereka sangat sangat sporting okayy . bukan gambar pengantin je yang mereka snap , kalau ame post pun mereka snap juga . HAHA . nanti ame nak minta laa gambar ame yang ada dalam camera mereka . dapat buat profile picture untuk Facebook . kann ?

tamat laa hari SABTU , 28 MAY 2011 . lepas Maghrib je , masing masing mengelupur kepenatan . HAHA :))




2 Responses so far.

  1. cucu umie says:

    wah best yer..seriuously memang friendly jer photograper tu..kehkeh