ShoutMix chat widget
Hide your ShoutBox

Justin Bieber is A GIRL ! OMG !

Posted by Amir Aidid - -

salam .

a simple entry for tonight ya people . last week , ame and aneff bersiar siar di Bandaraya Melaka dengan tujuan nak mencari hadiah hadiah untuk Giveaway kami , konon nya . as kami dah janji kan semua akan menerima hadiah penyertaan ya . suka tak , suka tak ? haa , rugi kan tak join . kalau anda join , confirm confirm anda akan membawa pulang barangan exclusive dari bumi Melaka yang bersejarah ini . giteww kann :)

oleh kerana kami sudah agak lama tidak menguji kemampuan vocal kami , maka pada hari berkenaan kami mengambil keputusan untuk berkaraoke ;) sedang kami asyik memlilih lagu lagu yang ingin dinyanyikan and suddenly we found this ... 

clear enough huh the picture ? tengok tengok . 

as soon as kami nampak nie , we was like -_________-" that was a totally wrong category dear . apa yang Justin Bieber buat kat kategori penyanyi perempuan ya . BHAHA ! okayy okayy . Bieber's fans , ame minta maaf banyak banyak ya . HAHA . but can you all imagine macam mana galaknya kami gelak during that time ? tengah syok syok cari lagu lagu Siti Nurhaliza , Ziana Zain , and Zaiton Sameon :O , tetiba naik pule nama Justin Bieber kann . HAHA .

nak salah kan siapa ya Justin Bieber dalam kategori penyanyi perempuan ? salah kan pekerja yang meletak kan lagu tersebut , ataupun Justin Bieber itu sendiri seorang perempuan . *larikkk*

ohh , have i told you , at the end of the day , kami lupa langsung langsung nak beli hadiah untuk Giveaway tu ? HAHA . yaa , dah syok syok gelak semua , kami terlupa nak beli hadiah tersebut . tak pe , tak pe . esok lusa kami hangout and cari . dont worry ya ;)

gelak tawa mampu melambatkan proses penuaan !
sekian terima kasih .




4 Responses so far.

  1. A M E ! says:

    to aneff ; haha . kann kann . kesian sama Justin Bieber . :\

  2. Anonymous says:

    justin bieber tu sapo ame?