ShoutMix chat widget
Hide your ShoutBox

fya pelangi bikin kecoh !

Posted by Amir Aidid - -

salam Isnin semua . :) 

hari Isnin adalah hari ame join contest , buleh ? haha , last few days , ame di tag oleh kucing nie ! so , hari ini after that kucing merengek rengek , ame join laa contest nie . agak menarik juga . so , lets proceed with the contest ya before ame merepek dengan lebih lagi ya .


haa , lihat tu santek sungguh gambar pelangi itu kan ? ohh , tertarik nak join ? CLICK saja pada banner ya . so , Miss Organizer ask for those yang join to tell her apa yang kita nak sangat sangat . and , ame begin with ;


omjayyy ! Suzuki Swift RED in color *pengsan* . like seriously , ame bukan saja minat malah ame falling in love with this car . mesti HOT kan ame memandu kereta ini . *verangan* grrr ~ well , hari tu ame jalan jalan di Tesco and ade promotion bout this car and i was like :O . ame ambil laa flyer bout this car , and right now that flyer tertampal di dinding bilik ame . lalala ~ sumber motivasi orang tua tua cakap . ;) hopefully ianya menjadi kenyataan one day . 
_____________________________________________________

ohh shut . joining this contest buat kan ame craving from this thing even MORE ! HAHA . its Ipad 2 by Apple . 24 hours per day and 7 days per week , most of my time , ame habis kan untuk online . :O eleh , jangan nak terkejut sangat laa , kamu pun sama kan ? lalala ~ so , thats why i need this thing , and kalau kuar jalan jalan pun nanti ame boleh online . enough said . HAHA . and one more thing , ame tertarik dengan cover Ipad yang terdapat dalam bermacam macam corak . grrr ~

_____________________________________________________

haa , tak cukup dengan Ipad 2 , Blackberry pun ame hendak juga ! grrr ~ ohh , tak nak Blackberry laen tau , nak Storm je . sebab apa Storm ? pertama , ame suka tekan tekan screen . and ame suka akan screen nye yang lebar dan luas . puas sangat sangat kalau nak tengok tu , tak ada laa roboh bijik mata nie . kann ? kedua , ade BBM -___-" HAHA . nanti buleh laa ame BBM dengan artis . lalala ~ verangan lebih kan ame nie ? tu yang gigih nak kerja cuti 4 months nie , agak agak bulan 9 nanti dapat tak bergaya dengan Blackberry nie ? ;)

_____________________________________________________

tipu laa kalau tiada diantara kamu yang menginginkan keluarga yang bahagia seperti gambar disebelah . ade love love semua tu , kira bahagia laa kan ? ame impikan isteri yang santek , solehah dan memahami , dan ame idamkan anak anak yang somel , pintar dan penuh dengan telatah . ame mahukan keluarga yang penuh dengan gelak tawa dan senyuman . namun , ame sedar disebalik gelak tawa dan senyuman itu kelak , akan ada suka dan duka . betul kan ? dan ame harap sangat ame dapat handle eveything dangan jaya nya kelak . ya , keluarga yang bahagia adalah sesuatu yang ame inginkan pada hari ini , dan juga di masa akan datang . saban hari ya , ame berdoa agar Tuhan anugerah kan kepada ame akan keluarga yang bahagia . ame yakin kamu pun ada berdoa demikian kan ? :)


________________________________________________________

ame rasa cukup laa sampai di sini . tipu laa kalau ame cakap ini saja yang ame ingin kan , actually there are MORE . HAHA . :)) tapi untuk tujuan contest ini saja laa yang ame mampu beritahu . buleh kan Miss Organizer ? ;) 

checklist ;
1. tepek banner - DONE !
2. cerita kan apa yang ame nak sangat sangat - DONE DONE !
3. kalau ame nak tag TIGA je buleh tak ? so , they would be ;
- Azeera Ahmad .
- Faris Syazwan .
- Fakhrul Izzat .
DONE with the tag .
4. letak url di entry kamu ? - MAJOR DONE !
5. ohh wait , ame juga letak banner kamu di sidebar and ame dah follow kamu . lalala ~


maaf laa para pembaca sekalian , panjang pule entry ame kali ini .
mungkin ame perlu mengguna kan READ MORE button , what say you ?
:)




9 Responses so far.

  1. A N E F F says:

    menarik laaaa !!
    saye suke baca .. saya like ! saya like !

  2. A M E ! says:

    to aneff ; terima kasih . HAHA . bab bab apa yang kita mahu kan nie , buleh laa verangan kann . HAHA . tapi insyaAllah , one day , we gotta work it out .

  3. hehe. gud idea + cite2. tengs join. sdg dinilai neyh. hehe.

  4. Afsar says:

    insyaallah you will get it one day..usaha + pray yer....

  5. ziana says:

    Wah banyaknyer..tak pe berusaha mesti boleh..Bab Ipad 2 tu mmg berkenan skali.. Kakak akak bli kat London..Nipis dan senang bawak.. Cover Ted Baker kaler pink lagi... (Bagi ame terliur sket..keh..keh)

  6. http://ctqueen.blogspot.com/2011/05/review-blog-seterusnyasape-pulak-yang.html

    sudah direview..maaf lambat..

  7. http://ctqueen.blogspot.com/p/about-penceloteh-comel.html

    direview

  8. grrrr. ame tipu2. xd pn kt sidebar :|