ShoutMix chat widget
Hide your ShoutBox

Our First Giveaway , TUTUP !

Posted by Amir Aidid - -

Haa , bintang dan bulan kat langit tu dah nak keluar tu . dengan ini , ame dan aneff mengumumkan bahawa Our First Giveaway kini di TUTUP ! *tarik nafas lega*

Alhamdulillah . walaupun penyertaan GA ini tidak laa berates ratus , namun ame dan aneff tetap bersyukur dengan menyertai kamu semua . J insyaAllah , kepada yang menyertainya akan ada penghargaan untuk kamu semua , ianya barangan exclusive daripada Melaka Bandaraya Bersejarah ini .

Pemenang ame dan aneff akan pilih berdasarkan entry terbaik dan number bertuah . DUA entries terbaik akan kami pilih dan akan ditapis oleh ibu ibu kami . okayy ? ;)  DUA number bertuah akan dipilih oleh kami sendiri , boleh ? J

TERIMA KASIH KEPADA YANG MENYERTAI .
Ohh , please check you name HERE . kalau yang tiada nama tu , please let us know as soon as possible ya . thank you .


okayy fine , kalau ada yang nak join and berminat nak join di saat saat akhir, do the request okayy !




9 Responses so far.

  1. A M E ! says:

    to mad khaz ; maaf laa . tapi kalau kami beri kesempatan , kamu nak join ?

  2. ishiko says:

    opp?? da tutup..
    huhuu.. dtg singgah^^

  3. mad khaz says:

    yeke? pasni buat terus,hehe XD

  4. A M E ! says:

    to ishiko ; haah dah tutup . but , if you wanna join , kami masih terima entry lagi . join laa . :)

    to mad khaz ; huhu . tak pe , tak pe . :) thanks sudi join .

  5. ABU says:

    tutup dah..alamak! tak sempat nak join..:D

  6. ok bai.. X SEMPAt nak join.. sory .. kih3..

  7. Shaherah says:

    siapa yg menang giveaway tu.. bgtahu tau.. ^_^